Famous in love
TV-series

Nieuwe serie: Famous in love

Sinds afgelopen week kunnen we weer genieten van een nieuwe serie! Famous in love, onder andere gemaakt door executive producer I. Marlene King, lanceerde afgelopen dinsdag. I. Marlene King ken je misschien wel van de serie Pretty Little Liars en door het succes van die serie was ik ook heel benieuwd naar Famous in love.

Waar gaat Famous in love over?

Een gewone student krijgt een enorme grote kans om mee te spelen in een Hollywood mega-blockbuster film. Ze moet vanaf dan navigeren door een onmiskenbare chemie tussen haar twee mede-hoofdrolspeelsters, terwijl ze de waarheid van een verdwenen popster boven water probeert te krijgen.

Famous in love

Famous in love is gebaseerd op het boek van Rebecca Serle en dateert uit 2014. Op Goodreads krijgt het boek 3,5 sterren, wat op zich wel veelbelovend is. Dat zorgde ervoor dat ik nog meer uitkeek naar de serie. Wekenlang zat ik al te wachten tot het moment zo ver was: 18 april lanceerde de serie.

De serie draait dus om Paige Townsen, gespeeld door Bella Thorne. Bella Thorne ken ik niet zo heel erg als actrice en daardoor was ik wel benieuwd naar haar. Natuurlijk ken ik haar wel van alle roddels in Hollywood, maar zo was ze bekend. Ik vond dat zij het heel goed deed. Overtuigend als actrice. Toch vond ik het geen overtuigende pilot. Het was vermakelijk – dat zeker. Maar overtuigend? Ik ben nog niet zeker of deze serie mijn ding is. Volgende week zal ik zeker kijken, maar ik weet niet of ik het zal blijven volgen.

Famous in love

Nu iedereen inmiddels klaar is met 13 Reasons Why en ook Pretty Little Liars bijna ten einde loopt, zal het echt een perfecte serie zijn om op te volgen. Ik denk dat het een succes kan worden, maar dan moeten de afleveringen die nog komen succesvoller zijn dan de pilot.

Kijk jij Famous in love al?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Iris april 24, 2017 at 11:25

  Ik vind het echt een leuke serie. Heb alle afleveringen nu gezien waardoor ik helaas moet wachten. Maar zeker door kijken! ÔŁĄ

  • Reply Yara april 25, 2017 at 22:47

   Wow, waar heb je die gescoord dan? Dacht dat er nog maar 1 aflevering was! #ikwilmeer

   • Reply Iris mei 25, 2017 at 21:30

    Via de app Showbox.

 • Reply Isabelle april 24, 2017 at 18:05

  Ik heb vanmiddag de eerste aflevering gekeken en vond hem eigenlijk wel erg leuk! Ben benieuwd hoe het verder zal gaan ­čśÇ

  • Reply Yara april 25, 2017 at 22:47

   Ik stiekem ook wel!

 • Reply Fleur april 25, 2017 at 18:13

  Ooh, dit klinkt veel belovend! Ik ga is even kijken waar ik deze serie kan vinden, thanks voor de tip:).

  • Reply Yara april 25, 2017 at 22:47

   Ben benieuwd wat je vindt!

  Leave a Reply