Algemeen

Nieuwe layout op Adorable Books!

Schermafbeelding 2015-04-27 om 09.56.34

Hoera! Misschien hadden jullie het al gezien: we hebben een nieuwe layout! Onze oude layout was alweer bijna drie jaar oud, tijd voor vernieuwing dus.

We hebben weer gekozen voor een strakke layout, maar dit keer met wat lievere kleurtjes. Onze vorige layout was grijs met blauwtinten, nu heeft alles een roze tintje! We zijn niet voor niets adorable natuurlijk.

AB-logo1

Ook hebben we ons logo een beetje aangepast: het rondje dat jullie gewend zijn zal nog wel terugkomen op social media, maar bovenaan hebben we Adorable en Books nu achter elkaar gezet. Wel in dezelfde en herkenbare stijl natuurlijk. Een klein detail, maar toch wel leuk om even te delen!

Onze dank gaat uit naar Yara en haar vriend Jerry, want zij hebben ervoor gezorgd dat de layout eruit ziet zoals hij nu is. Ook hebben ze alle technische dingen achter de site gedaan, zo fijn!

Het kan zijn dat er nog wat foutjes in de site zitten, laat het dan vooral weten! Dan kunnen wij het gaan oplossen. We zijn ontzettend benieuwd wat jullie van onze layout vinden!

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.