Films

Nieuwe films op Netflix

LizzieMcGuire

Netflix is onwijs een onwijs populaire manier van het bekijken van je favoriete films en TV-shows, dat weten we inmiddels allemaal wel. Toch verschilt het aanbod heel erg per land. Netflix plaatst vrijwel iedere week wel nieuwe, leuke films en vandaag zet ik op een rijtje welke er de afgelopen tijd zijn geüpload!

1. Clueless (17 september geplaatst op Netflix)

Het is niet makkelijk om het meest populaire meisje van Beverly Hills te zijn. Zeker niet als je het doelwit bent van de afgunst van de “Betties”, de volhardende “Barneys”, de losers, en leraren die overstuur raken wanneer je je huiswerk te laat inlevert.
Toch weet de 15-jarige Cher zich er doorheen te slaan en weet ze bovendien nog tijd vrij te maken voor een paar buitenschoolse activiteiten. Haar opgeruimde wereldje verandert in een chaos als er twee ontzettende “Baldwins” op het toneel verschijnen; de sexy stijlvolle nieuwe klasgenoot en Cher’s degelijke, maar leuke “ex-stiefbroer”. Dan merkt ze dat als het om liefde gaat, ze….euh….radeloos is.

2. Lizzie McGuire the Movie (21-09 geplaatst op Netflix)

Walt Disney Pictures presenteert The Lizzie McGuire Movie. Deze hilarische film, naar de gelijknamige TV-serie, toont de komische verwikkelingen van de beminnelijke Lizzi McGuire en haar vrienden. Lizzie (Hilary Duff) is net afgestudeerd en gaat op schoolreis naar Rome op zoek naar La Dolce Vita… In Rome wordt Lizzie aangezien voor Isabella; de zangeres van een populair Italiaans popduo en raakt ze in de ban van Paolo (de aantrekkelijke wederhelft van het popduo en Isabella’s ex-vriendje).

3. Save the last dance (23 september geplaatst op Netflix)

Sara groeit op in een stadje in Illinois. Ze is dol op ballet en droomt ervan ooit aan de befaamde Juilliard School te studeren. Wanneer haar moeder omkomt bij een verkeersongeval moet Sara haar grootse toekomstplannen echter opbergen en ze trekt in bij haar vader, Roy. Zo belandt Sara in een voor haar totaal onbekende multiraciale en multiculturele schoolomgeving. Aanvankelijk heeft ze het moeilijk om het overlijden van haar moeder te verwerken. Maar spoedig vindt ze soelaas bij de kleurlinge Chenille, een tienermoeder en oudere zus van de knappe en begaafde danser Derek, die Sara in de hip-hop cultuur inwijdt.

4. Forrest Gump (23 september geplaatst op Netflix)

Tom Hanks levert een verbazingwekkende acteerprestatie als Forrest in deze veelgeprezen film van regisseur Robert Zemeckis. Drie turbulente decennia lang overkomt Forrest een stroom van gebeurtenissen, die hem meevoeren van football-held tot Vietnam-veteraan en garnalen-magnaat, van de hoogste onderscheiding van het Witte Huis tot in de armen van zijn grote liefde. Deze film is bekroond met 6 Oscars waaronder die voor beste film, beste regisseur (Robert Zemeckis) en beste acteur (Tom Hanks).

5. Strange Magic (24 september geplaatst op Netflix)

Het land is opgedeeld in een koninkrijk waar de goede wezens, zoals elven en feeën, leven. De slechte goblins huizen in het donkere bos. Op de grens van deze twee werelden groeit een kruid dat gebruikt kan worden in een liefdesdrankje. Deze drank zorgt voor een hoop misverstanden en veroorzaakt een strijd tussen goed en kwaad.

Slecht nieuws voor de liefhebbers van The Notebook: deze serie is op 7 september helaas verwijderd van Netflix. Boe-hoe!

Welke film op Netflix is jouw favoriet?

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Marjolein september 26, 2015 at 14:41

  Gister Strange Magic gekeken en echt genoten.

 • Reply Vivian september 26, 2015 at 15:22

  Behalve Strange Magic, die ik niet ken, vind ik het van al deze films heerlijk dat ze erop zijn gezet! Vooral The Lizzie McGuire Movie ga ik echt kijken, die heb ik met zo veel plezier gezien vroeger!

 • Reply Simone september 26, 2015 at 15:54

  Ik heb deze, op0 Strange Magic na, allemaal gezien. Stuk voor stuk topfilms. Ik zou ze graag nog een keer willen zien!

 • Reply Daniëlle september 26, 2015 at 17:02

  The Lizzie McGuire movie, geweldig!

 • Reply Esther september 26, 2015 at 19:07

  The lizzie mc guire movie & forrest gump zijn echt tof!

 • Reply Rowan I My Pink Fairytale september 26, 2015 at 19:20

  Forrest Gump is zooo leuk!

 • Reply Anneke september 27, 2015 at 09:30

  Wat een leuke films! Zou helemaal top zijn als de serie Lizzie McGuire erop kwam. 😀

 • Reply Naomi september 27, 2015 at 10:54

  Okee, de eerste twee moet ik eigenlijk een keer kijken!

  x

 • Reply hetboekenik september 27, 2015 at 12:31

  Lizzi Mcguire…nostalgie. Ik wil save the last dance nog wel eens zien 🙂

 • Reply Els oktober 7, 2015 at 09:55

  Strange magic heb ik toevallig vorige week gezien, dat vond ik een erg leuke film!

 • Leave a Reply