Films

Nieuwe films op Netflix #8 (de XXL editie!)

nieuwe films op Netflix

Gisteren zijn er bijna 300 (!!) nieuwe films op Netflix toegevoegd. Echt gigantisch veel, en daarom hebben we meteen een lijstje gemaakt met alle films die zijn toegevoegd, zodat je lijstje helemaal up-to-date is en je volledig kunt bingewatchen. Dat is echt helemaal toegestaan met deze nieuwe films op Netflix.

Romantische komedies

Walking on Sunshine

Walking on Sunshine

Zo’n onwijs vermakelijke romantische komedie, boordevol heerlijke liedjes… Dat is Walking on sunshine. Met deze film zit je echt helemaal goed als je zo’n feelgood-avond wil hebben. Die oude liedjes, zo fijn!
Warm Bodies

Warm Bodies

Warm Bodies heb ik helaas nog nooit gezien, maar daar gaat geheid verandering in komen. Danique V. heeft deze film gezien en toen ze de mega lijst van Netflix films zag zei ze meteen: ‘Warm bodies staat er op!’, dat is dus een teken dat ik hem moet zien.

Crazy Stupid Love

Crazy Stupid Love

Zo’n film waar je geen genoeg van kunt krijgen, dat is Crazy Stupid Love. Wat een heerlijke romantische komedie is dit toch! Ik had onlangs de recensie doorgelezen en wilde de film weer kijken, je begrijpt vast mijn enthousiasme toen ik alle nieuwe films op Netflix zag staan.

The Perks of Being a Wallflower

The Perks of Being a Wallflower

Ook The Perks of Being a Wallflower heb ik, helaas, nooit gezien. Ik kan niet wachten om hem eindelijk te bekijken. Ik hoor van super veel mensen dat het een enorm leuke film is.
The Time Traveler’s Wife

The Time Traveler’s Wife

Ook The Time Traveler’s Wife is een fijne feelgood-film waar je geen genoeg van kunt krijgen. Rachel McAdams is een van mijn favoriete actrices en iedere film waar zij in speelt, is geweldig.
A Walk to Remember

A Walk to Remember

Zin om een potje te snotteren? Kijk dan vooral A Walk to Remember. Ik heb echt tranen met tuiten gehuild toen ik deze film keek.
Sex and the City 1 en 2

Sex and the City 1 en 2

Guilty pleasure: SEX AND THE CITY! Ik heb de complete serie echt 3x gekeken en ook de films al duizend-en-een keer. Deze films moet je echt zien. Zo heerlijk fout.
I Hate Valentine's Day

I Hate Valentine’s Day

Dit is wellicht een enorm cheesy film, maar ik hou er van. Leuke acteurs, cheesy verhaal en een goede afloop. Yes, yes, yes, 10 punten voor I Hate Valentine’s Day.
Remember Me

Remember Me

Robert Pattinson kende ik alleen maar als Edward in de Twilight-reeks, toen hij in Remember Me verscheen moest ik even wennen. Ook weer zo’n cheesy verhaal, maar dat maakt het niet minder.

Knocked Up

Knocked Up

Katherine Heigl vind ik ook zo’n leuke actrice. Knocked Up vind ik echt hilarisch en ik kan hem zeker aanraden als je een romantische komedie wil zien waarbij je echt hard moet lachen. En ook een beetje zwijmelen.

P.S. I Love You

P.S. I Love You

Weer zo’n film waar ik zo enorm hard om moet huilen. Het maakt niet uit hoe vaak ik P.S. I Love You kijk, ik huil nog steeds even hard. Ik wil het boek nog steeds enorm graag lezen, dat komt gauw genoeg. Deze film is echt geweldig.

The Accidental Husband

The Accidental Husband

Lachen en zwijmelen geblazen in deze romantische komedie. The Accidental Husband is zo’n heerlijke, vermakelijke film!

Midnight in Paris

Midnight in Paris

He's Just Not That Into You

He’s Just Not That Into You

He’s Just Not That Into You is een van de films waar mijn liefde voor romcoms mee begon. Zoveel heerlijke verhaallijnen die door elkaar heen liepen en met elkaar verbonden worden, en zo’n leuke cast. Echt een must see!

Actiefilms

Green Lantern

Green Lantern

The Green Lantern is een film die al eventjes geleden verschenen is, ik heb hem toen ook nog gerecenseerd. Een heel vermakelijke superheldenfilm.

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief

Ik heb genoten van de boeken van Percy Jackson & the Olympians, en ook de films zijn erg vermakelijk. Dit is de eerste film van de serie, in totaal zijn er 2 films verschenen.

Dramafilms

American Hustle

American Hustle

American Hustle vond ik een heel aparte film, maar desalniettemin was hij erg vermakelijk. De cast is in ieder geval helemaal top!

Paranoia

Paranoia

De film Paranoia heb ik met veel plezier gekeken, en als je een spannende film wil kijken, dan is dit helemaal je ding.

Beautiful Creatures

Beautiful Creatures

Dit is de verfilming van het boek Beautiful Creatures, en hoewel de verfilming niet zo goed was, is het toch een heel leuke film om te kijken.

Komedies

Horrible Bosses

Horrible Bosses

De film Horrible Bosses is echt enorm hilarisch en fout. Wederom weer een hele leuke cast waarbij de chemie echt van het scherm spat.

The Hang Over: Part II

The Hang Over: Part II

Toen ik op vakantie was in Thailand, werd ik herinnerd aan The Hang Over: Part II. Wat een super grappige film was dit! Lachen, gieren, brullen geblazen met The Hang Over: Part II.

The 40-Year-Old-Virgin

The 40-Year-Old-Virgin

Ik heb wederom keihard gelachen om deze film, The 40-Year-Old-Virgin is een film waar je echt punten mee scoort als je een slechte, foute komedie wil kijken.

Ace Ventura 2

Ace Ventura 2

Ace Ventura is een hele droge film met alleen maar flauwe grappen. Als je van flauwigheid houdt, dan zit je hiermee goed.

Thrillers

The Boy Next Door

The Boy Next Door

De thriller The Boy Next Door is relatief nieuw, en de trailer trok direct mijn aandacht. Ik vind films met Jennifer Lopez altijd leuk om te zien, hoewel dat voornamelijk alleen maar romantische komedies zijn. Ik ben benieuwd!

Red Riding Hood

Red Riding Hood

Wederom een film die ik nog nooit heb gezien, maar wel een film die direct mijn aandacht trok. Red Riding Hood is een thriller maar ook een sprookje tegelijkertijd.

Shutter Island

Shutter Island

Ik ben nooit zo’n thriller persoon, maar Shutter Island wist me direct te boeien. De film bevat een enorm spannend verhaal en een goede cast.

Familiefilms

Robots

Robots

Hoewel ik veel animatiefilms heb gezien, is dit er een die ik altijd nog moet kijken. Een ideale gelegenheid dus, om Robots te gaan kijken!

Hotel Transylvania

Hotel Transylvania

Ik vind de Hotel Transylvania films zo leuk, ik moet deel 2 nog zien en tegen de tijd dat ik deze ga kijken, moet ik natuurlijk eerst het eerste deel nog even opnieuw zien. Een hele leuke animatiefilm, een aanrader.

cheaper by the Dozen

Cheaper by the Dozen 1 en 2

Vroeger was ik fan van Hilary Duff, en zij speelde in deze films. Ik keek ze Cheaper by the dozen films vroeger met veel plezier, en ik weet zeker dat veel meiden deze films met plezier keken. Een oude guilty pleasure om opnieuw te kijken, zo leuk.

Dit zijn de leukste, nieuwe films op Netflix van de bijna 300 films die zijn toegevoegd. Welke film ga jij als eerste kijken?

13 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.