Nieuwe films op Netflix #6 - Adorable Books
Nieuws

Nieuwe films op Netflix #6

sisterhood-of-the-traveling-pants
Afgelopen week zijn er een hoop nieuwe films bijgekomen op Netflix. Hoog tijd dus om deze even op een rijtje te zetten. Omdat het stiekem toch wel af en toe het weer is om lekker op de bank een film te kijken.

Mystic Pizza (1988)

Mystic, Connecticut. In een eenvoudige pizzatent, genaamd Mystic Pizza, werken drie jonge meiden als serveerster. Het zijn de mooie Daisy Araujo, haar slimme zus Kat en hun vrolijke vriendin Jojo. Jojo weet door voor het altaar flauw te vallen een huwelijk met haar vriendje Bill te ontlopen. Hoewel ze van Bill houdt, is ze bang om in geen tijd net zo’n uitgezakte huissloof te worden als Bills moeder. Daisy ontmoet Charlie Winsor, een prettig gestoorde student van goede huize die rondrijdt met een Porsche. Kat wordt verliefd op een architect, die een dochter heeft. Het liefdespad gaat echter niet altijd over rozen.

Our family Wedding (2010)

Een jonge Afro-Amerikaan en zijn Latijns-Amerikaanse vriendin willen gaan trouwen, om daarna naar Laos te vertrekken voor Artsen Zonder Grenzen. Het enige probleem is beide families. Zij moeten hun culturele verschillen en persoonlijke vetes terzijde leggen om het huwelijk van het koppel in minder dan twee weken te plannen.

The Sisterhood of the Traveling Pants (2005)

Vier beste vriendinnen worden van elkaar gescheiden en op hun laatste winkeldag samen vinden ze een spijkerbroek die ieder van hen perfect zit. Ze besluiten om deze “magische” broek te gebruiken als een soort bindmiddel voor de maanden dat ze elkaar niet zien, door elke week een ander de broek te laten dragen. Ondanks dat ze ver van elkaar verwijderd zijn, ervaren ze een zomer die ze nooit meer zullen vergeten.

Frank and Frey 2 (2006)

Frank is niet zo goed in jagen als Chief en krijgt al snel het gevoel dat hij nergens goed in is. Frey heeft echter onvoorwaardelijk vertrouwen in zijn beste vriend en zorgt ervoor dat Frank in een hondenzanggroep komt. Frank vervangt echter de hond Dixie, die niet gewend is om afgedankt te worden. Dixie is van plan haar plaats in de groep terug te winnen, terwijl Frey moet toezien hoe Frank meer aandacht besteed aan zingen, dan aan hem.

Next (2007)

Cris Johnson is een showroom-illusionist in Las Vegas die met een voor hem kwellend geheim leeft: hij kan enkele minuten verder in de toekomst kijken. Als kind onderging hij tal van onderzoeken opgezet door de overheid en de medische wereld, die hem uiteraard een interessante aanwinst vonden. Omdat hij deze interesse kotsbeu is, duikt hij onder een valse naam onder in Vegas waar hij leeft van goochel-optredens en kleine gokwinsten. Maar wanneer een terroristische groep ermee dreigt om een nucleaire opslageenheid in Los Angeles te laten ontploffen, tracht overheidsagente Callie Ferris hem op te sporen. Het kost haar enorm veel moeite om Cris te vinden en hem te overtuigen om haar te helpen om deze grote ramp stop te zetten.

Oorlogswinter (2008)

Het is de ijskoude winter van 1945. De Tweede Wereldoorlog is nog in volle gang. In het westen van Nederland heerst grote honger, waardoor veel mensen naar het oosten trekken om daar voedsel te vinden voor hun gezinnen. In een dorpje in de buurt van Zwolle woont de veertienjarige Michiel die niet kan wachten tot hij iets kan betekenen in het verzet. Dit tot ergernis van zijn vader, die als burgemeester vooral bezig is om escalaties in het dorp te voorkomen. Wanneer Michiel onverwacht een opdracht krijgt, is hij vastbesloten te bewijzen dat hij deze kan volbrengen. Hierdoor raakt hij betrokken bij de gevaren van de oorlog.

Hoe Duur Was de Suiker (2013)

Het verhaal van twee halfzusjes in het achttiende-eeuwse Suriname: de blanke Sarith en haar lijfslavin Mini-Mini. Terwijl Sarith verbitterd raakt door het harde leven in de kolonie, krijgt Mini-Mini haar eigen kans op geluk. Kan en durft ze die te grijpen ten koste van haar meesteres en halfzus?

Welke films ga jij kijken?

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Jessica augustus 4, 2016 at 06:53

  The Sisterhood! <3

 • Reply Marcia augustus 4, 2016 at 10:06

  The Sisterhood of the Traveling Pants is zo leuk!! 😀

 • Reply Anne - Ditisanne.nl augustus 4, 2016 at 13:29

  Leuke lijst! Wij hebben nog geen Netflix maar willen het dit jaar wel nemen dus heb ik alvast iets om me op te verheugen! 🙂

 • Reply Sabine augustus 4, 2016 at 16:32

  Mystic Pizza is leuk! Our Family wedding wil ik zien 😀

 • Reply Marleen augustus 4, 2016 at 17:35

  Hoe duur was de suiker? Is echt een mooie film! Leuke films om op een druilerige dag te kijken!

 • Reply Esther augustus 8, 2016 at 16:25

  Ik ga Next een keer kijken. 🙂

 • Leave a Reply