Films

Nieuwe films op Netflix #5

Fundamentals of Caring

Iedere week komen er nieuwe films op Netflix, maar gaan er ook films weg. Ik zet vandaag weer een paar hele fijne nieuwe films van Netflix voor je op een rijtje die absoluut de moeite waard zijn om te bekijken! 1 juli zijn er heel veel nieuwe films toegevoegd aan Netflix, dus je hebt weer wat te kijken! 

The Fundamentals of Caring

Het drama gebaseerd op het boek van Jonathan Evison volgt het personage Benjamin. Vanwege de recessie, een tragedie en de scheiding van zijn vrouw gaat hij op zoek naar werk in de zorg. Snel ontmoet Benjamin de 19-jaar oude Trev, een jongeman met de spierziekte van Duchenne. Er groet een vriendschap tussen het duo en deze stuurt hen op een avontuurlijke reis. The Fundamentals of Caring is een Netflix Original film met Paul Rudd en Selena Gomez. Ik vond hem erg vermakelijk om te kijken. Heel origineel of verrassend was hij niet, maar gewoon leuk voor een relaxed avondje op de bank.

Mannenharten

In de film Mannenharten volgen we de levens van zes mannen. Allen zijn ze op zoek naar de grote liefde of gewoon een beetje geluk in een tijd waarin mannen al lang niet meer weten hoe ze man moeten zijn en wat vrouwen nu eigenlijk van hen verwachten. Een heerlijke film met een heleboel bekende Nederlandse acteurs! Perfect voor een avondje met vriendinnen of met je moeder en je zus!

Now You See Me

Terwijl de bezoekers van de show van een groep illusionisten lijden onder de economische crisis, zitten de bankdirecteuren er warmpjes bij. De illusionisten hebben echter een briljante ontdekking gedaan waarmee ze een ongelofelijke roof kunnen plegen bij een bank. Het geld geven ze als een soort Robin Hood terug aan het publiek – en ze hebben een waterdichte alibi. Terwijl de illusionisten nieuwe stunts aankondigen, zit de FBI hen op de hielen en de Parijse bankdirecteur zint op wraak. Dit is de perfecte film om samen met je vriendje te kijken! Deel twee van Now You See Me draait trouwens op dit moment in de bioscoop!

Finding Nemo

Het vervolg, Finding Dory, draait op dit moment in de bioscoop. Ik heb hem nog niet gezien, maar ik kan niet wachten! Voordat je Finding Dory hebt gezien, moet je natuurlijk wel je geheugen even opfrissen door Finding Nemo te kijken. De clownvis Marlin leidt samen met zijn enige zoon Nemo een veilig leventje in het Great Barrier Reef bij Australië. Wanneer Nemo onverwachts weggehaald wordt van zijn thuis, en in het aquarium van een tandarts belandt, is het aan Marlin om hem te redden. Hij krijgt hierbij hulp van Dory, de vis met het slechtste kortetermijngeheugen en het grootste hart van de hele oceaan.

Mud

De gevaarlijke (maar charismatische) misdadiger Mud is op de vlucht voor justitie en een aantal meedogenloze premiejagers. Als hij bevriend raakt met twee veertienjarige jongens die bij de Mississippi wonen, weet hij hen te overtuigen om hem te helpen te ontsnappen. Hij schakelt hun hulp bovendien ook in om de relatie met zijn vriendin te herstellen. Mud is een geweldige film, echt een aanrader! Ook boyfriend movie material dit!

Terug naar de kust

De alleenstaande Maria Vos (Linda de Mol) wordt door een onbekende met de dood bedreigd. Zij vlucht met haar kinderen naar haar voormalige ouderlijk huis, waar ze onderduikt bij haar oudere zus Ans (Ariane Schluter). Terwijl het winterse verblijf in de villa aan zee Maria confronteert met traumatische jeugdherinneringen en haar omgeving steeds meer aan haar geestelijke gezondheid begint te twijfelen, komt haar belager steeds dichterbij. Eens in de zoveel tijd heb ik zin om een spannende Nederlandse film te kijken, en dan is dit de perfecte film daarvoor!

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.