Films

Nieuwe films op Netflix #4

nieuwe-films-netflix

Iedere week komen er nieuwe films op Netflix, maar gaan er ook nieuwe af. Ik was een week op vakantie geweest en toen ik terug kwam, stonden er ineens heel veel nieuwe leuke films op Netflix! Ik zet ze voor je op een rijtje. 

The Big Wedding 

In de hilarische film The Big Wedding maken we kennis met Don en Ellie Griffin, die al jaren geleden zijn gescheiden. Wanneer hun adoptiezoon gaat trouwen en zijn zeer strenggelovige biologische moeder overkomt voor de bruiloft, zijn zij plots weer gedwongen om te doen alsof zij nog steeds dolgelukkig getrouwd zijn. Maar dat blijkt zo makkelijk nog niet… Een heerlijke film om niet bij na te denken! Leuk voor een avondje met vriendinnen of met je moeder en je zus. Of natuurlijk gewoon lekker alleen!

Letters To Juliet 

De jonge Sophie en haar vriend genieten van het rustieke leven in romantisch Verona, Italië. Het idyllische stadje van Shakespeare’s Romeo and Juliet inspireert Sophie zelfs zich aan te sluiten bij de vrijwilligers die terugschrijven op onbeantwoorde liefdesbrieven. Die kunnen verliefde zielen achterlaten in een muur met de gedachte dat de ‘secretaressen van Juliet’ ze zullen beantwoorden. Dan vindt Sophie een brief uit 1957 in de muur. Het verhaal is zo romantisch dat Sophie besluit terug te schrijven naar de vrouw die de brief ooit in Verona achterliet. Dat roept zoveel mooie herinneringen op bij de ontvangster dat ze terugkeert naar het zonovergoten Italië. Samen met Sophie gaat ze op zoek naar de verloren liefde waar ze zoveel jaar terug over schreef. Maar geen van beiden kan vermoeden wat hun zoektocht naar romantiek hen zal brengen…

Italië, liefde, zon, lekker eten, ijsjes, romantiek… De perfecte ingrediënten voor een heerlijk avondje zwijmelen.

The Wolf of Wall Street

Een verbijsterend verhaal over decadentie, hebzucht, totale gekte en hoe een steenrijke twintiger jarenlang ‘king of the world’ kon zijn. Een verfilming van het waar gebeurde verhaal over Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio). Op zijn 26e start hij zijn eigen firma Stratton Oakmont. Al snel verdient hij bijna een miljoen dollar per week. Gevolg? Een leven vol bedrog, prostituees, waanzinnige feesten en bergen met drugs. Dat terwijl zijn prachtige vrouw Naomi (Margot Robbie) op hem zit te wachten in hun landhuis. Samen met zijn zakenpartner Donnie (Jonah Hill) bedenkt hij illegale praktijken om geld wit te wassen. Maar dan begint de FBI zich ermee te bemoeien. Dit vind ik een geniale film! Lees hier mijn volledige recensie! Hairspray

Remake van de gelijknamige film uit 1988. Baltimore, begin jaren ’60. Tracy Turnblad, een moddervet maar swingend meisje ziet haar droom uitkomen als zij door de auditie van de Corny Collins Show heen komt. Nu zij eenmaal in deze populaire dansshow zit wil zij ook haar zwarte vrienden er in krijgen, maar dit is vragen om problemen. Een fijne feelgood film voor een avondje op de bank met je gezin.

Ant-Man

Dokter Hank Pym heeft een stof ontwikkeld waardoor hij materie enorm kan verkleinen en gelijktijdig het veel meer kracht kan geven. Hij verwerkt dit in een speciaal pak en de militaire potentie wordt snel duidelijk. Pym wil daar echter niets van weten maar wordt door zijn assistent Darren Cross buitenspel gezet. Pym moet de hulp inroepen van de wat sullige inbreker Scott Lang om door middel van het spectaculaire Ant-man pak de duistere plannen van Cross te verijdelen. Ik heb deze toevallig laatst gezien! Bijzonder dat deze film erop staat, want het is een vrij nieuwe film uit 2015.

Zo, kun je weer een paar avonden bankhangen en Netflixen! 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.