Algemeen

Nieuwe films op Netflix #3

Nieuwe films op Netflix

Netflix is onwijs een onwijs populaire manier van het bekijken van je favoriete films en TV-shows, dat weten we inmiddels allemaal wel. Toch verschilt het aanbod heel erg per land. Netflix plaatst vrijwel iedere week wel nieuwe, leuke films en vandaag zet ik op een rijtje welke er de afgelopen tijd zijn geüpload!

John Carter (toegevoegd op 14 maart) 

Voormalig legerkapitein John Carter (Taylor Kitsch) is oorlogsmoe van het strijden in de Amerikaanse burgeroorlog, en probeert zijn geluk als goudzoeker. Tijdens een achtervolging door Indianen zoekt hij bescherming in een grot. Daar heeft iets vreemds plaats, want zijn lichaam wordt op onverklaarbare wijze overgebracht naar de planeet Mars, waar hij terecht komt in een oorlog van epische omvang tussen de bewoners van de planeet, die zij Barsoom noemen. Die wereld, bevolkt door de meest vreemdsoortige wezens, staat op het punt van ineenstorting. Carter beseft dat alleen hij redding kan brengen, en dat het lot van de planeetbewoners in zijn handen rust. Zijn ontmoeting met de adembenemend mooie prinses Dejah Thoris (Lynn Collins) is een stimulans om zich in te zetten voor de redding van Barsoom.

BOLT (toegevoegd op 29 februari)

Bolt is een superhond. Althans, dat is hij wekelijks in zijn eigen TV-serie “American Dog”. Al denkt hij daar zelf heel anders over. Want als hij pardoes van Hollywood in New York terechtkomt, kan hij ineens niet meer op z’n superkrachten terugvallen. Samen met de zielige huiskat Mittens en Rhino, een aan TV verslaafde hamster in een plastic bal, moet Bolt zijn weg terug naar Hollywood proberen te vinden.

Escape Plan (toegevoegd op 27 februari) 

Ray Breslin is ’s werelds meest vooraanstaande persoon als het gaat om veiligheid. Hij heeft elke gevangenis nauwkeurig geanalyseerd en is tevens getraind op een enorme hoeveelheid overlevingstechnieken, zodat hij kan werken aan de best beveiligde gevangenissen ooit, waaruit ontsnappen onmogelijk is. Maar dan belandt hij in de gevangenis die hij ooit zelf ontwierp. Ray doet er alles aan om te ontsnappen, en gaat op zoek naar de persoon die er voor zorgde dat hij zelf achter de tralies verdween.

The Client List (toegevoegd op 17 februari) 

Een voormalig model wordt gedwongen om een baantje aan te nemen bij een massagesalon wanneer haar familie uit huis dreigt gezet te worden nadat haar echtgenoot gewond is geraakt en hierdoor niet meer kan werken. Helaas voor haar komt ze er al snel achter dat haar cliënten meer verwachten dan alleen een massage.

About Last Night (toegevoegd op 8 maart) 

Het verhaal volgt de nieuwe liefdes van twee koppels van de bar tot aan de slaapkamer, waarin ze uiteindelijk op de proef worden gesteld in de echte wereld. Danny (Micheal Ealy) begint een relatie met Debbie waardoor zijn leven een geheel andere wending aanneemt. De beste vriendin van Debbie, Joan (Regina Hall), komt er achter dat het vinden van en vasthouden aan ware liefde gecompliceerder is dan het lijkt.

Inside out (toegevoegd op 18 maart) 

Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Middenwesten van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier.

Welke nieuwe films op Netflix heb jij recentelijk gekeken?

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Bianca Schrijft maart 25, 2016 at 06:52

  Oh, ik “moet” eigenlijk zo weer netflix nemen. Ik heb dit een paar jaar geleden stopgezet door het weinige aanbod wat er toen nog opstond en dat het ook nooit echt goed werd geüpdatet, maar dat is tegenwoordig wel anders. In side out vind ik zo’n goede film!!!

 • Reply Naomi maart 25, 2016 at 10:11

  Bolt wil ik nog een keer zien! inside out vond ik heel erg leuk.

  x

 • Reply Kelly maart 25, 2016 at 13:18

  About Last Night lijkt me wel erg geestig!

 • Reply Vivian maart 25, 2016 at 13:36

  Inside Out heb ik vorig weekend gekeken en die is ZO LEUK!

 • Reply Esther maart 25, 2016 at 16:41

  Ik heb Bolt van de week gezien. Die is zo tof!

 • Leave a Reply