Films

Nieuwe films op Netflix #2

pirates-of-the-caribbean-dead-mans-chest-20051207005032882

Netflix is onwijs een onwijs populaire manier van het bekijken van je favoriete films en TV-shows, dat weten we inmiddels allemaal wel. Toch verschilt het aanbod heel erg per land. Netflix plaatst vrijwel iedere week wel nieuwe, leuke films en vandaag zet ik op een rijtje welke er de afgelopen tijd zijn geüpload!

1. Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest (19 oktober geplaatst op Netflix)

De trouwplannen van Will Turner en Elizabeth Swann worden afgeblazen als kapitein Jack Sparrow weer verschijnt, gevangen in een nieuw verstikkend web van bovennatuurlijke intriges. Jack is zijn eigen ziel verschuldigd aan de legendarische Davy Jones, kapitein van het spookschip de ‘Flying Dutchman’ en Heerser van de Diepten van de Oceaan. Tenzij de altijd slimme Jack een manier bedenkt om aan Davy Jones te ontkomen, zal hij in het hiernamaals voor eeuwig gedoemd zijn hem te dienen. Opnieuw worden Will en Elizabeth meegesleept in Jack’s rampspoed, en raken ze slaags met zeemonsters, kannibalen, spookpiraten, en een zigeunerkoningin. Zelfs de geheimzinnige vader van Will, ‘Bootstrap’ Bill, die lang geleden verdween, verschijnt weer ten tonele. Ondertussen zet de sinistere piratenjager Lord Cutler Beckett van de East India Trading Company zijn zinnen op het terugvinden van de fabelachtige ‘Dead Man’s Chest’. Dit is een kist met het kloppende hart van niemand minder dan Davy Jones. Degene die de kist bezit heeft de macht over Davy Jones, en kan daarmee alle ‘Pirates of the Caribbean’ voorgoed verslaan!

2. Het Regent Gehaktballen 2 (14 oktober geplaatst op Netflix)

In de vrolijke 3D familiefilm Het Regent Gehaktballen 2 komt de geniale uitvinder Flint erachter dat zijn meest beruchte machine nog steeds actief is en nu wilde voedseldieren maakt zoals Flamango’s, Muskiettoast en Vispansees. Flint en zijn vrienden zullen op een gevaarlijke missie moeten om de wereld te redden.

3. Beasts of no Nation (16 oktober geplaatst op Netflix)

als een burgeroorlog de familie uiteendrijft, wordt een West-Afrikaanse jongen gedwongen om zich te voegen bij een groep huurlingen en een kindsoldaat te worden.

4. Results (22 oktober geplaatst op Netflix)

Na een lelijke echtscheiding krijgt een rijke maar ongelukkige man een vreemde relatie met de eigenaresse en trainer van een fitnesscenter.

5. Arthur Christmas (21 oktober geplaatst op Netflix)

Hoe kan de Kerstman in één nacht al die miljarden cadeaus afleveren? Met een leger van een miljoen strijdvaardige elfen en een groot bestuurscentrum met de laatste technische snufjes onder het ijs van de Noordpool! Dus hoe kan deze ongelofelijke operatie één kind vergeten? Voor de jonge zoon van de Kerstman, Arthur, dreigt dit voorval een einde te maken aan de magie van Kerstmis. Met de gepensioneerde Grootkerstman, een opstandige elf, een oude slee en wat onervaren rendieren gaat Arthur op een gekke missie om het laatste cadeau toch nog af te leveren. Geniet met de hele familie van deze nieuwe Kerstklassieker, boordevol opwinding, plezier en verwondering.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Yvette oktober 24, 2015 at 08:43

  Oh ik ben wel erg nieuwsgierig naar Results! Die nieuwe toevoeging had ik even gemist 🙂 Arthur Christmas hebben we meteen gekeken toen hij erop stond en is echt héérlijk! <3 Een van de leukste kerstfilms!

 • Reply Dagmar oktober 24, 2015 at 09:09

  Aaah dit zijn superleuke tips! Perfect voor dit weekend <3

 • Reply Elbrich oktober 24, 2015 at 10:04

  Jammer dat die films altijd pas zo laat op netflix komen!

 • Reply Daniëlle oktober 24, 2015 at 10:09

  Yay, Arthur Christmas! Nu al zin om te kijken.

 • Reply Noa oktober 24, 2015 at 11:45

  Ze trekken met niet echt… Maar ik denk sowieso dat Netflix wel iets meer aangevuld mag worden.

 • Reply hetboekenik oktober 24, 2015 at 13:02

  Ik hou zo van die geanimeerde films. Die zijn meestal erg leuk!

 • Reply Naomi oktober 24, 2015 at 14:05

  Arthur christmas lijkt me leuk!

  x

 • Reply Esther oktober 25, 2015 at 15:33

  Arthur Christmas lijkt mij echt leuk! 🙂

 • Leave a Reply