Netflix

Nieuwe films en series op Netflix die je moet kijken!

Er zijn de laatste tijd weer een heleboel nieuwe films en series toegevoegd op Netflix. Ik maakte alvast een selectie voor je en deze nieuwe films en series op Netflix mag je niet missen! 

Pitch Perfect 2

Liefhebbers van Pitch Perfect, opgelet! Het tweede deel Pitch Perfect 2 staat namelijk op Netflix. Ik heb Pitch Perfect 2 ‘pas’ twee keer gezien, dus ik weet zeker dat ik deze binnenkort nog een keer ga kijken. Want hij is zo leuk!

Ted 2

Nog een tweede deel is er onlangs verschenen op Netflix, namelijk Ted 2. Eerlijk is eerlijk, hij is niet zo leuk als Ted, maar als je Ted 2 nog niet hebt gezien, is het zeker een aanrader!

Riverdale

Yara schreef er laatst al een artikel over, de nieuwe serie Riverdale op Netflix. Ik ben echt verslaafd en ik kijk iedere week uit naar vrijdag (sowieso, want: bijna weekend), maar ook omdat er dan een nieuwe aflevering van Riverdale op Netflix komt!

The Wedding Ringer

Een internetondernemer is verloofd met een knap meisje, maar durft niet toe te geven dat hij geen vrienden heeft en werft de benodigde bruidsjonkers in via Best Man Inc. Een erg leuke en vermakelijke film!

Date Night

Een echtpaar uit New Jersey maakt een reservering bij een goed restaurant onder een andere naam, maar ze hebben geen idee wat hun hierdoor te wachten staat. Ik had niet zoveel verwachtingen van deze film, maar oh, wat was hij grappig! Tina Fey en Steve Carell zijn samen echt hilarisch en dat zorgde voor heel wat lachmomentjes in de film.

Arrow seizoen 5

Iedere maandag komt er een nieuwe aflevering van seizoen 5 van Arrow op Netflix! Wil jij liever bingewatchen? Wacht dan even met het kijken van de nieuwe afleveringen en kijk ze over een tijdje allemaal achter elkaar.

The 100 seizoen 4

Iedere maandag komt er ook een nieuwe aflevering van seizoen 4 van The 100. “Een eeuw nadat een apocalyps de aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation naar de planeet gestuurd om te onderzoeken of deze weer bewoonbaar is.”

 

 

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Anneke februari 18, 2017 at 12:48

  Riverdale ga ik wel proberen, het lijkt me wel wat!

 • Reply Jolien februari 18, 2017 at 15:18

  Riverdale lijkt mij zo leuk!

 • Reply Esther februari 20, 2017 at 12:54

  Ik had nog nooit van de film Date Night gehoord, maar het ziet er echt hilarisch uit!! Die ga ik zoizo kijken 🙂

 • Reply Esther februari 20, 2017 at 14:41

  Tof. Ik volg the 100 en Riverdale op netflix.

 • Leave a Reply