Films

Nieuwe films die in 2018 verschijnen waar ik naar uitkijk

mary poppins returns

Als er iets is dat me blij maakt, dan zijn het wel nieuwe series en films die verschijnen. Vooral naar een goede serie kan ik heel erg uitkijken. Zo was voor mij Dynasty echt dé verrassing van 2017, ik had nooit verwacht dat ik die serie zo leuk zou vinden. Wat ik nog een beetje leuker vind, is het zoeken naar nieuwe films en series op YouTube. Ik heb ze op een rij gezet voor je!

 

Nieuwe films die in 2018 verschijnen

Films zijn een continu proces, er blijven namelijk veel nieuwe films verschijnen. Ik heb er een paar op een rij gezet die me heel erg op zijn gevallen en bij zijn gebleven nadat ik ze had bekeken. De meeste films verzamel ik in een lijstje in mijn bulletjournal, zodat ik precies nog weet welke films ik wil zien en wanneer deze verschijnt. Handig!

Midnight Sun met onder meer Bella Thorne

Overdag is de 17-jarige Katie Price (Bella Thorne) aan huis gebonden door een zeldzame ziekte die zelfs de kleinste hoeveelheid zonlicht dodelijk maakt. ‘s Avonds opent haar wereld wanneer ze zich naar het plaatselijke treinstation begeeft om gitaar te spelen voor de reizigers.

Deze film is vanaf 19 april in Nederland te bekijken in de bioscoop.

The Guernsey Literary & Potato Peel Pie Society, met onder meer Lily James en Michiel Huisman

In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog besluit de vrijgevochten journaliste Juliet Ashton (Lily James) een boek te schrijven over de Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society, een boekenclub die tijdens de oorlog werd opgericht op het Kanaaleiland Guernsey.

Deze film is vanaf 26 april in Nederland te bekijken in de bioscoop.

The Untitled Deadpool Sequel met Ryan Reynolds

Na een bijna fatale aanval van een koe overleefd te hebben worstelt een misvormde cafetaria-kok om zijn droom te verwezenlijken. Hij wil de populairste barman van Marberry worden terwijl hij ook probeert om te gaan met zijn verloren gevoel voor smaak. Als hij probeert zijn zin in het leven terug te vinden, moet hij het opnemen tegen ninja’s, de yakuza en ander gespuis. Als hij de wereld overtrekt om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken probeert hij de felbegeerde titel van beste geliefde ter wereld te bemachtigen.

Deze film is vanaf 17 mei in Nederland te bekijken in de bioscoop.

Solo: A Star Wars Movie met Alden Ehrenreich

‘Solo: A Star Wars Story’ volgt de avonturen van de jonge smokkelaar Han Solo in de periode voor hij zich aansluit bij het verzet. Samen met zijn mentor Tobias Beckett werkt hij voor het Keizerrijk. Door middel van een reeks uitdagende avonturen in een duistere en gevaarlijke criminele onderwereld ontmoet Han Solo zijn toekomstige co-piloot Chewbacca. Samen treffen ze de beruchte gokker Lando Calrissian, tijdens een reis die de loop zal bepalen van een van de meest onwaarschijnlijke helden van de Star Wars-saga.

Deze film is vanaf 23 mei in Nederland te bekijken in de bioscoop.

Jurassic World: Fallen Kingdom

‘Fallen Kingdom’ volgt Owen en Claire die enkele jaren na de gebeurtenissen van ‘Jurassic World’ terugkeren naar Isla Nublar. Een vulkaan op het eiland dreigt uit te barsten en vormt een gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. Owen en Claire zijn de aangewezen personen om er voor te zorgen dat de dinosaurussen niet uitsterven en proberen met Claires organisatie, de ‘Dinosaur Protection Group’ de overgebleven dino’s te evacueren van het eiland.

Deze film is vanaf 7 juni in Nederland te bekijken in de bioscoop.

 

Ocean’s 8 met onder meer Sandra Bullock, Anne Hathaway en Rihanna

De zus van Danny Ocean werft een groep dievegges om samen de halsketting van een gemene gallerij-eigenaar te stelen.

Deze film is vanaf 21 juni in Nederland te bekijken in de bioscoop.

 

Mamma Mia: Here we go again met Amanda Seyfried, Meryl Streep en Lily Collins

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again.

Deze film is vanaf 19 juli in Nederland te bekijken in de bioscoop.

Christopher Robin met Ewan McGregor

Beleef Winnie de Pooh in een live action film!

Deze film is vanaf 2 augustus in Nederland te bekijken in de bioscoop.

Forever my girl met Jessica Rothe

De countryster Liam Page liet zijn bruid Josie alleen voor het altaar staan om te kiezen voor beroemdheid en fortuin. Liam heeft Josie nooit uit zijn hoofd gekregen omdat zij zijn ware liefde was. Wanneer hij onverwachts terugkeert naar zijn geboroteplek wordt Liam geconfronteerd met alles dat hij heeft achtergelaten.

 Het is nog niet bekend of deze film ook in Nederland in de bioscoop verschijnt.

A Star Is Born met Bradly Cooper en Lady Gaga

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga).

Deze film is vanaf 4 oktober in Nederland te bekijken in de bioscoop.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

In 1927, enkele maanden na de gebeurtenissen uit de eerste film, is Gellert Grindelwald ontsnapt en is hij medestanders naar zijn kant aan het overhalen. Dit met de belofte om tovenaars te verheffen boven alle niet-magische wezens. Alle hoop om hem tegen te houden rust op zijn oude vriend Albus Dumbledore. Uiteraard is ook Newt Scamander, een voormalig leerling van Dumbledore, van de partij.

Deze film is vanaf 15 november in Nederland te bekijken in de bioscoop.

Love, Simon met Nick Robinson en Katherine Langford

Simon Spier is zestien jaar en valt op jongens. Maar dat hoeft niet iedereen te weten. Als een e-mail van hem aan ene Blue in verkeerde handen valt, wordt hij gechanteerd door een klasgenoot. Het leven wordt steeds ingewikkelder en Simon zal uit de kast moeten komen voordat hij eruit wordt geduwd. Maar hoe doet hij dat zonder zichzelf en zijn vrienden in verlegenheid te brengen? En zonder zijn kans te verknallen bij de meest verwarrende, maar leukste jongen ooit?

Deze film is vanaf 14 juni in Nederland te bekijken in de bioscoop.

Mary Poppins Returns met Emily Blunt en Meryl Streep

Londen ten tijden van de depressie. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een persoonlijk verlies krijgen ze bezoek van de raadselachtige Mary Poppins. Door haar unieke magische vaardigheden, en met de hulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie om de vreugde en bewondering in hun leven te herontdekken.

Deze film is vanaf 20 december in Nederland te bekijken in de bioscoop.

Naar welke films die in 2018 verschijnen kijk jij uit?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Marcia maart 10, 2018 at 17:29

    Ik ben heel benieuwd naar de nieuwste Mamma Mia film! Van die eerste film word ik altijd zo gelukkig 😀

  • Reply Vivian maart 11, 2018 at 14:28

    Zoveel toffe films! Mamma Mia (overigens ook met Lily James, niet Lily Collin), The Potato Peel Society, Love, Simon, Midnight Sun, Jurassic World: Fallen Kingdoms, Christopher Robin, Mary Poppins Returns… het wordt een heerlijk vol bioscoopjaar!

  • Leave a Reply