Nieuwe boeken die uitkomen in juli - Adorable Books
Binnenkort

Nieuwe boeken die uitkomen in juli


Juli is al begonnen, maar je moet zeker nog even kijken naar de nieuwe boeken die deze maand allemaal gaan uitkomen. Er zitten een hoop mooie pareltjes tussen!

juli1
De laatste ster – Rick Yancey (verwacht 12 juli 2016) €14,99
We zijn hier en dan zijn we weer weg. Dat was al zo voordat ze kwamen. Dat is altijd zo geweest. De Anderen hebben de dood niet uitgevonden, ze hebben hem alleen geperfectioneerd. Ze hebben de dood een gezicht gegeven, om hem ons vervolgens in het gezicht te wrijven, want zij wisten dat dat de enige manier was om ons te vermorzelen. De dood eindigt niet op een continent of in een oceaan, niet bij een berg of op een vlakte, in een jungle of een woestijn. Hij eindigt waar hij begon, waar hij van meet af aan was: op het slagveld van het laatste, nog kloppende mensenhart.

Hof van mist en woede – Sarah J. Maas (verwacht 18 juli 2016) €19,99
Zinderende spanning en vurige passie in deel 2 van de Hof van doorns en rozen-serie! Feyre heeft de vloek van Amarantha verbroken en is teruggekeerd naar het Lentehof, maar daarvoor moest ze een hoge prijs betalen. De vreselijke dingen die ze heeft gedaan om Tamlin te redden kan niet ze vergeten en ook haar afspraak met Rhysand, Edelheer van het gevreesde Nachthof, heeft ze maar al te goed onthouden. Terwijl Feyre haar weg zoekt door een doolhof van politiek, passie en duizelingwekkende macht, doemt er een veel groter kwaad op. Feyre zou het kunnen tegenhouden, maar alleen als het haar lukt om haar angstaanjagende krachten te beheersen en haar gekwelde ziel te helen.

Liefde en gelato – Jenna Evans Welch (verwacht 5 juli 2016) €15,00
Naar Italië ga je voor liefde en gelato, maar soms vind je meer dan dat… Lina brengt de zomer door in Toscane, maar aanvankelijk is ze niet erg in de stemming voor de Italiaanse zon en het prachtige landschap. Eigenlijk is ze er alleen maar omdat het haar moeders laatste wens was dat ze naar Italië zou gaan om haar vader te leren kennen. Maar welke vader laat nou zestien jaar lang niets van zich horen? Alles wat ze wil is zo snel mogelijk weer naar huis gaan. Maar dan krijgt ze een dagboek in handen, waarin haar moeder schrijft over haar tijd in Italië én haar geheime liefde. Vanaf de eerste pagina is Lina gefascineerd en wil ze de geheimen van het dagboek ontrafelen. Daarvoor heeft ze wel wat Italiaanse hulp nodig. Enter buurjongen Lorenzo…
juli2
Half licht – Sally Green (verwacht 11 juli 2016) €19,99
Nathan is op de vlucht en het Verbond van Vrije Heksen is allesbehalve verwoest. Verstrooid en voortdurend opgejaagd door de Jagers van de raad kan alleen een nieuwe gedurfde strategie de rebellen van een totale nederlaag redden. Zij hebben de helft nodig van de vermiste amulet van Gabriel – een oud artefact met de macht om zijn drager onoverwinnelijk te maken. Maar de voogd van de amulet – de teruggetrokken en vreselijk krachtige heks Ledger – heeft haar eigen agenda…

Steenkoud – Jennifer Armentrout (verwacht 12 juli 2016) €15,00
Wachters en demonen bestrijden elkaar… Deel 2 Layla – half wachter, half demon – zit in een behoorlijke dip. De jongen op wie ze al jaren een oogje heeft is onbereikbaar voor haar, en de wachters, die haar altijd hebben beschermd, lijken haar ineens niet meer te vertrouwen. Bovendien mist ze Roth, de demonenprins die haar beter leek te begrijpen dan wie ook. Om háár te redden, heeft hij zich opgeofferd, waarna hij spoorloos is verdwenen. Net als ze denkt dat het niet veel erger kan worden, gebeuren er dingen die alles veranderen. Tot haar verrassing ontdekt ze nieuwe, onvermoede en supercoole krachten bij zichzelf. En dan krijgt ze een wel heel onverwachte bezoeker, met nieuws dat haar wereld op zijn kop zet…

De jacht – Megan Shepherd (verwacht 14 juli 2016) €18,99
Het bloedstollende vervolg op The Cage! Na hun mislukte ontsnappingspoging zijn Cora, Lucky en Mali gedegradeerd naar het laagste niveau van gevangenschap. Ze worden samen met wilde dieren en ander menselijk uitschot in een safari-achtige omgeving geplaatst. Daar moeten ze nieuwe Kindred dienen en nieuwe regels volgen. Ondertussen zijn Nok en Rolf verplaatst naar een gigantisch poppenhuis, waar ze dag en nacht geobserveerd worden door Verwanten-wetenschappers die geïnteresseerd zijn in Noks zwangerschap. En Leon, de enige die daadwerkelijk ontsnapt is, heeft een team gevormd met schurkachtige zwartemarkthandelaren. Gescheiden van elkaar proberen Cora en de anderen in leven te blijven, terwijl ze constant in de gaten worden gehouden. Als Cassian in het geheim aanbiedt om Cora’s psychische vaardigheden te ontwikkelen, moet Cora razendsnel beslissen of ze hem nog durft te vertrouwen of dat ze liever zelf haar vrijheid afdwingt.

juli3

Eenzaam en extreem ver weg – Kate Ling (verwacht 1 juli 2016) €19,99
De 16-jarige Seren leeft aan boord van de Ventura, een ruimteschip van de NASA. De bemanning omvat meerdere generaties en is op weg naar de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet. Seren worstelt met de zin van het leven, haar familie en de liefde. Haar generatie werd aan boord geboren, heeft de aarde nooit gekend, maar zal ook de eindbestemming niet bereiken. Haar leven speelt zich af aan boord van de Ventura, en iets anders zal ze nooit kennen. Tenminste… dat is de gedachte waarmee ze is opgevoed.

Unplugged – Donna Freitas (verwacht 22 juli 2016) €19,50
Skye leeft in de App-wereld; een extravagante, online versie van de echte wereld. Ze werd hier jaren geleden door haar familie naartoe gestuurd in de hoop op een beter leven, maar Skye is een niemand. Een virtuele zestienjarige zonder geld voor dure downloads en exclusieve apps, die van haar virtuele personage iets bijzonders kunnen maken zodat ze in de App-wereld zal opvallen. Al haar hoop is gevestigd op het moment dat ze mag uitpluggen en haar familie in de echte wereld kan ontmoeten. Maar dan worden de grenzen tussen de twee werelden gesloten en zit Skye voor de rest van haar leven gevangen in de App-wereld. Skye riskeert haar leven om haar droom waar te maken -maar eenmaal terug op aarde ontdekt ze dat de realiteit veel duisterder is dan ze zich herinnerde.

Razend – Lis Lucassen (verwacht 28 juli 2016) €14,95
Voor Stef Boot zijn er slechts een paar dingen zeker in het leven: niets duurt voor eeuwig en de enige manier om de alles verterende leegte onder controle te houden, is om te leven in de hoogste versnelling. Nu hij terug is van het tropische eiland waar hij zich het grootste deel van de zomer heeft verscholen, is het tijd voor Stef om thuis de puinhoop die hij achterliet onder ogen te komen. Wanneer hij Liv tegen het lijf loopt, behandelt hij haar zoals hij ieder ander in zijn leven behandelt: als een onbelangrijke voorbijganger. Alleen Liv lijkt dwars door zijn act heen te kijken. Ze stelt hem voor de keuze: doorgaan zoals hij nu doet of op de rem trappen en vechten voor alles wat er zou kunnen zijn tussen hem en Liv. Na het succesvolle Hitte, is Razend het tweede deel in deze zomerse serie.

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Madelon juli 5, 2016 at 14:36

  Half Licht wil ik wel echt zooooo graag lezen!

 • Reply Nicky juli 5, 2016 at 14:44

  Klinkt allemaal erg goed. Ik kijk vooral uit naar Hof van Mist en Woede, en Eenzaam en Extreem ver weg heb ik al in mijn boekenkast staan

 • Reply Karlijn juli 5, 2016 at 16:39

  Eenzaam en extreem ver weg wil ik graag lezen! Vooral omdat ik de kaft zo mooi vind 😛

 • Reply Story addict juli 5, 2016 at 21:17

  Hof van mist en woede! 😀 hoewel ik stiekem nog aan het twijfelen ben of ik ‘m toch niet ook in het Engels zou lezen (ook met deel 1 gedaan)

 • Reply Esther juli 5, 2016 at 21:23

  Ik ben heel benieuwd naar de jacht en eenzaam en extreem ver weg. 🙂

 • Reply Judith juli 6, 2016 at 12:27

  Oe, wat een leuke boeken! Ik ben erg benieuwd naar Liefde en gelato (vooral door mijn liefde voor Italië), Unplugged & Razend.

 • Reply TamaraD juli 6, 2016 at 19:35

  Ik ben alleen geïnteresseerd in razend! Nog even wachten..

 • Reply Vivian juli 7, 2016 at 14:39

  Liefde en gelato en Eenzaam en extreem ver weg lijken me zo tof! Ze staan al in de kast te wachten =D

 • Leave a Reply