Boeken

Nieuwe boeken in onze boekenkast van afgelopen tijd

Het is weer tijd om te laten zien welke boeken we de afgelopen tijd hebben toegevoegd aan onze boekenkasten! Het zijn weer een heleboel mooie exemplaren, kijk je mee? 

Danique E.

Ik mocht afgelopen maand drie mooie, nieuwe boeken aan mijn kast toevoegen. Allereerst ontving ik Mijn zoete wraak van Jane Fallon. Hoe mooi is deze cover? Daarnaast ontving ik Ver van de boom van Robin Benway. Ik vind Robin Benway een ontzettend leuke schrijfster, dus ik ben heel benieuwd naar dit boek. Tot slot vond ik Een portret van Emily Price van Katherine Reay op mijn deurmat. Deze cover is ook zo mooi en het verhaal lijkt me een heerlijk, zomers verhaal!

Tedje

Afgelopen weken ontving ik een aantal hele mooie boeken voor in mijn boekenkast. Voor mijn verjaardag kreeg ik Wat Alice vergat van Liane Moriarty. Ik ben super benieuwd naar dit boek! Verder ontving ik Terug naar Villa Rosa van Nicky Pellegrino, een heerlijk zomers boek die ik zeker snel ga lezen.

Danique V.

De afgelopen weken heb ik een paar mooie boeken mogen ontvangen! Allereerst kreeg ik het boek Obsidian binnen. Ik heb al zó veel goede verhalen gehoord over dit boek, dat ik er direct in was begonnen. Ondertussen is het boek bijna uit. Dus een recensie zal je binnenkort kunnen verwachten. Daarnaast kreeg ik het boek Midnight Jewel binnen, geschreven door Richelle Mead. Zij is één van mijn favoriete schrijfsters! Het boek is een tweede deel en ik ben dan ook erg benieuwd naar haar boek. Hij ligt bovenop mijn to-read stapel!

Welke boeken heb jij gekocht of gekregen afgelopen tijd? 

BewarenBewaren

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Milou juli 19, 2018 at 14:39

    Wat een mooie boeken! Ik ben benieuwd naar Mijn zoete wraak. Heb een beetje een zwak voor leuke covers hehe.

  • Leave a Reply