Boeken, New in

Nieuwe boeken in onze boekenkast in maart 2018


In maart hadden we het weer iets rustiger met nieuwe boeken. Er zijn veel nieuwe boeken verschenen, maar we hebben er niet veel toegevoegd. Het zijn een aantal mooie titels die we voor je op een rij hebben gezet. Kijk je mee welke dat zijn?

Danique V. 
Afgelopen maand mocht ik een aantal mooie boeken aan mijn boekenkast toevoegen! Zo kreeg ik het boek van Sanne Hillemans toegestuurd. Lees dit boek! Ik heb hier echt enorm van genoten.
Verder voegde ik het boek ‘Stille oorlog‘ toe aan mijn kast. Aangeraden door de uitgeverij zelf, omdat ik een boek heb gelezen dat hier schijnbaar op lijkt. Dus ik ben echt enorm benieuwd! Als laatste kreeg ik het dystopische boek ‘Het boek Joan‘, geschreven door Lidia Yuknavitch. Doordat het een dystopisch verhaal is, geschreven door volwassenen ben ik echt enorm benieuwd!


Danique E. 

Maart was een goede boekenmaand voor mij, ik kreeg namelijk twee pareltjes binnen! Allereerst het nieuwe boek van Tahereh Mafi: Welkwoud. Check de prachtige cover! Ook kreeg ik het derde deel van De Royals van Erin Watt binnen: Geheimen. En weet je wat hier extra leuk aan is? Mijn quote staat op de achterkant! Kan niet wachten om beide boeken te lezen.

Yara

Jammer genoeg slecht nieuws  voor mijn boekenkast: geen nieuwe boeken toegevoegd aan mijn boekenkast deze maand. Ik heb gelukkig nog enorm veel om te lezen!

Tedje

Geen nieuwe boeken voor mij deze maand, maar dat is niet zo erg, want mijn to be read stapel is mega hoog! Ik kan dus nog wel even vooruit.

Welke nieuwe boeken heb jij kunnen toevoegen aan je boekenkast in maart?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Marieke april 4, 2018 at 19:44

    Ik ging afgelopen maand naar het Boekenfestijn, dus ik heb mijn boekenkast weer goed aangevuld 😀

  • Reply Jessica april 6, 2018 at 10:28

    Welkwoud en Geheimen heb ik deze maand ook aan mijn boekenkast mogen toevoegen. 😀

  • Leave a Reply