Boeken

Nieuwe boeken in onze boekenkast april 2018

Een nieuwe maand, dat betekent: nieuwe boeken in onze boekenkast! In deze blogpost delen we met jullie welke boeken we in april konden toevoegen aan onze boekenkast. 

Tedje

Ik ontving deze maand twee nieuwe boeken voor in mijn boekenkast, namelijk het nieuwe boek van Jill Mansell: Stuur me een berichtje en het boek van Jette Schröder: De Happiness-goeroe. Dit boek heb ik inmiddels al uit en ik kan niet wachten om in de nieuwe Jill te beginnen! Haar boeken zijn altijd leuk, perfect voor de lente en de zomer!

Danique E.

Afgelopen maand heb ik geen boeken aan mijn boekenkast toegevoegd.

Danique V. 

Ook geen nieuwe boeken in mijn boekenkast deze maand!

Nieuwe boeken april

Yara 

Ik zou willen zeggen dat ik weer heel veel boeken heb gekocht, maar ik kocht er deze maand een! Mijn project ‘meer boeken lezen dan boeken kopen’ gaat ook gelukkig een stuk beter, ik probeer echt minder boeken te kopen dan ik nodig heb. Ik kocht het boek Babe, you got this – het werkboek. Ik kreeg het boek van Chinouk Thijssen toegestuurd, Fataal spel (recensie volgt snel!) en van mijn collega’s kreeg ik het Young Adult boek Allesbehalve oké van Laura Steven.

Welke boeken voegde jij in de maand mei toe aan je boekenkast?

 

One Comment

  • Melissa

    Ah ik ben zo benieuwd naar Stuur me een berichtje. Hij staat al in m’n boekenkast maar wil m eigenlijk heel graag mee op vakantie. Gelukkig heb ik nog een hoop andere nieuwe boeken in de kast staan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.