Netflix

Nieuw op Netflix: week 8

Een nieuwe week, dat betekent dat we weer een Netflix overzicht voor je hebben! Deze films en series zijn er afgelopen week toegevoegd op Netflix. 

Netflix heeft een van de rustigste weken in maanden achter de rug. Er werden door de streamingdienst slechts vijftien titels aan het aanbod toegevoegd. Dit zijn (wat ons betreft) de belangrijkste nieuwe titels.

Marseille (2 seizoenen)

Marseille zal draaien om de burgemeester van de gelijknamige Franse stad. De gedachte bij het script gaat uit naar House of Cards. De burgemeester is namelijk al vijfentwintig jaar aan de macht en moet nu de strijd aangaan met een jonge uitdager. Macht en corruptie zullen in de serie dan ook een grote rol spelen, om het politieke spel te winnen.

Mute

‘Mute’ speelt zich af in de nabije toekomst en volgt een barman die de naam Leo draagt en in de bruisende stad Berlijn woont. Door een ongeluk in zijn jeugd heeft Leo het vermogen om te kunnen praten verloren en het enige goede in zijn leven is zijn vriendin Naadirah. Wanneer zij echter spoorloos lijkt verdwenen, begint hij een zoektocht naar haar. De enige terugkerende aanwijzing die hij heeft zijn twee sarcastische Amerikaanse chirurgen en Leo wordt gedwongen in de onderwereld naar zijn liefde te zoeken.

Seven Seconds (1 seizoen)

De dood van een 15-jarige Afro-Amerikaanse jongen in Jersey City wordt de politie in de doofpot gestopt, maar anderen willen de waarheid boven tafel krijgen. Na het zien van de trailer van deze serie op Netflix, zijn we eigenlijk wel erg nieuwsgierig geworden!

The Angry Birds Movie

Bird Island is een ongerept paradijs dat bewoond wordt door naïeve, onschuldige vogels die geen weet hebben van de buitenwereld. Ze koesteren hun eieren en, op een paar na, leven ze een zorgeloos en ongedwongen leven. Wanneer Red een aantal keer zijn kalmte heeft verloren wordt hij op een cursus woedebeheersing gestuurd, onder leiding van Mathilda. Daarnaast zijn er de razendsnelle Chuck en Bomb, een vogel die lijdt aan een stoornis waardoor hij regelmatig ontploft en daarom in een schuilkelder woont. Wanneer een stel varkens het eiland bezoekt raken ze bevriend met elkaar. Red vertrouwt de varkens echter voor geen cent.

Verónica

Madrid, 1991. Een tienermeisje dat thuis op haar broertje en zusjes past, vermoedt na een seance op school dat een kwade kracht hun appartement is binnengedrongen.

Ugly Delicious

De beste aroma’s zonder fratsen. Sterren-chef David Chang neemt zijn vrienden mee op een smaakmakende, cultuuroverschrijdende jacht naar ’s werelds lekkerste eten. Ben jij benieuwd naar deze documentaire?

Welke film of serie ga jij kijken op Netflix?

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.