Netflix

Nieuw op Netflix: week 8 2021

Februari sluiten we goed af met maar liefst 32 nieuwe titels op Netflix. Wij zetten ze weer voor je op een rijtje!

Loco Por Ella
Adri ontmoet Carla en de twee beleven een magische nacht. Hij is stapelverliefd. Hij laat zich opnemen in de psychiatrische kliniek waar Carla verblijft, omdat hij steeds bij haar wil zijn. Hij ontdekt dat er weer uitkomen niet zo eenvoudig is als hij dacht.

The Girl on the Train (2021)
Mira is een gescheiden alcoholiste die elke dag de trein neemt. Ze raakt betrokken bij een onderzoek naar vermiste mensen. Ze wordt ondervraagd in een moordonderzoek, maar ze kan zich niet alles herinneren. En wanneer zij de hoofdverdachte wordt, kunnen er misschien nog meer geheimen worden onthuld.

Geez & Ann
Ann is een gevoelig en onafhankelijk meisje. Ze ontmoet de mysterieuze Geez op een studentenfeestje en wordt verliefd op hem. Het dromerige meisje hunkert naar datgene wat iedereen in een relatie wil – toewijding en liefde. Helaas worstelt ze ook met problemen: tegenwerking van haar familie, hartzeer en bedrog.

The Mummy
Een eeuwenoude koningin ligt veilig begraven in een crypte diep onder de meedogenloze woestijn. Haar lot was ooit ten onrechte van haar afgenomen. In de huidige tijd ontwaakt ze. Doordat haar kwaadwilligheid eeuwenlang is gegroeid stort ze haar verschrikkingen, die het menselijke bevattingsvermogen overschrijden, over de wereld uit.

Ginny & Georgia (seizoen 1)
De angstige en onhandige vijftienjarige Ginny Miller heeft vaak het gevoel dat ze zich niet kan meten met haar dertigjarige moeder, de onweerstaanbare en dynamische Georgia Miller. Terwijl Ginny zich door de pubertijd worstelt, wil Georgia zich wanhopig settelen in het pittoreske New England en haar familie iets geven dat ze in een normaal leven nooit hebben gehad. Maar het verleden van Georgia achtervolgt hen om de nieuwe start van haar en haar familie te bedreigen.

Age of Samurai: Battle for Japan (seizoen 1)
Age of Samurai volgt het verhaal van Date Masamune. Een beruchte Samurai die 400 jaar geleden streed in Japan. Hij stond bekend als de ‘eenogige draak’ omdat hij als kind zijn eigen oog uitstak nadat het besmet was geraakt met de mazelen. Zijn invloed is al die jaren later nog steeds voelbaar. De serie focust op het tijdperk waarin Japan nog niet onder centraal gezag stond en krijgsheren elkaar met bruut geweld te lijf gingen. Middels levendige re-en­act­ments en commentaren brengen ze de tumultueuze geschiedenis en machtsstrijd van het oorlogvoerende 16e-eeuwse feodale Japan tot leven.

Pelé
Deze documentaire gaat over het leven van de Braziliaanse voetballer Edson Arantes do Nascimento – beter bekend als Pelé. Hij was de enige speler die drie wereldbekertitels won. De documentaire blikt terug op de buitengewone periode waarin hij van een jonge superster uitgroeide tot een nationale held, te midden van een radicaal en turbulent tijdperk in de Braziliaanse geschiedenis.

Made You Look: A True Story About Fake Art
Een vrouw stapt de prestigieuze galerie Knoedler Gallery in New York binnen met een collectie onbekende werken van abstracte expressionisten Jackson Pollock en Mark Rothko. Zo begint dit verhaal over hebzucht in de kunstwereld, moedwil en peperduur bedrog. Documentaire over de grootste kunstfraudezaak uit de Amerikaanse geschiedenis, die zich afspeelt in de superrijke, super geobsedeerde en supersnelle kunstwereld van New York.

Welke titels op Netflix ga jij kijken?

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.