Netflix

Nieuw op Netflix: week 7

Een nieuwe week, dat betekent nieuwe titels op Netflix! De topper die deze week is toegevoegd op Netflix is Irreplaceable You met ‘onze’ Michiel Huisman in de hoofdrol.

Irrepleacable You

Nadat terminale kanker bij Abbie is geconstateerd, wil ze een toekomstige vriendin regelen voor haar verloofde en jeugdliefde Sam (Michiel Huisman). Maar hij weet niet hoe je moet daten. Ik heb deze film al gezien en het is echt een aanrader!

Norbit

Nadat hij is geforceerd een arrogante vrouw te huwen, ontmoet de zachtaardige Norbit (Eddie Murphy) het meisje van zijn dromen in deze gekke romantische komedie.

Hoe duur was de suiker

In het 18de eeuwse Suriname groeit de dochter van een Hollandse plantage-eigenaar op naast haar halfzus van gemengd bloed die ook haar slavin is.

Everything Sucks (1 seizoen)

Het is 1996 in het plaatsje Boring. Buitenbeentjes trotseren in de video- en toneelclubs van hun school de ups en downs van het tienerleven in het VHS-tijdperk.

Taare Zameen Par

Als dagdromer Ishaan naar een kostschool wordt gestuurd, probeert een onconventionele kunstdocent de creatieve student te helpen om zijn ware identiteit te ontdekken. Deze film krijgt een 8,5 op IMDB!

Greenhouse Academy (2 seizoenen)

Als tieners Alex en Haley, broer en zus, op een chique kostschool aankomen, stuiten ze op rivaliteit, romantiek en een mysterie rond het recente verlies van hun moeder.

Crazy Ex-Girlfriend (seizoen 3)

De bijdehante advocate Rebecca zegt New York vaarwel en verhuist naar Californië om Josh te veroveren. Josh is een man die haar ooit dumpte, maar zij is hem nooit vergeten. En zo wordt ze de Crazy Ex-Girlfriend.

Welke titel ga jij sowieso kijken op Netflix? 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply