Netflix

Nieuw op Netflix: week 7

Er is weer een heleboel nieuw aanbod toegevoegd op Netflix! Afgelopen week verschenen er 78 nieuwe titels op de streamingsdienst. We zetten de leukste nieuwe titels voor je op een rijtje.


John Wick: Chapter 2
In deze spectaculaire opvolger van de hit uit 2014 moet de legendarische sluipmoordenaar John Wick (Keanu Reeves) zijn retirement uitstellen wanneer een oud-collega de macht probeert te verkrijgen over een duistere Italiaanse organisatie. Gebonden door een bloed-eed om hem te helpen reist John af naar Rome. Daar komt hij tegenover de beste moordenaars ter wereld te staan in een bloedstollende strijd vol adrenaline die de non-stop actie van het origineel naar een geheel nieuw level tilt.


Outlander (seizoen 5)
We hebben er even op moeten wachten, maar Outlander is terug! Het vijfde seizoen van deze stomende, sexy serie is vanaf vorige week te zien op Netflix.


American Pie
Vier vrienden besluiten na een feestje een pact te sluiten: ze zullen er alle vier alles aan doen om nog voor ze gaan studeren hun maagdelijkheid te verliezen. Terwijl het feest dichterbij komt doen de jongens er alles aan om te scoren.


American Pie: The Naked Mile
Erik, de preutse neef van Matt en Steve Stifler, is nog maagd en komt uit zijn schulp als hij samen met zijn vrienden deelneemt aan de Naked Mile op de campus.


Bean: The Movie
De onhandige Mr. Bean wordt naar Los Angeles gestuurd om een beroemd schilderij te bewaken. Maar omdat hij nergens geschikt voor is, gaat alles op hilarische wijze fout.


The 40 Year Old Virgin
Als hij 40 wordt, is er één ding dat Andy niet heeft gedaan en het irriteert de oversekste jongens op het werk, die besluiten hem aan de vrouw te helpen.


Babe
Deze film van Chris Noonan waarin het biggetje Babe probeert een plekje te veroveren op de boerderij en kampioen schapenhoeden wil worden, stal de harten van het publiek.


The Pianist
De beroemde Poolse pianist Wladyslaw Szpilman tracht tijdens de Tweede Wereldoorlog de nazitirannie te overleven in dit drama dat is gebaseerd op zijn memoires.


New Amsterdam (2 seizoenen)
De charmante dokter Max Goodwin is de nieuwe medisch directeur van het oudste overheidsziekenhuis in Amerika. Hij is vastbesloten de bureaucratische werkwijze in het ziekenhuis overhoop te gooien om de patiënten uitzonderlijke zorg te verlenen.


Peter Pan
Peter Pan vliegt het huis van Wendy en haar broers binnen en neemt hen mee naar Nooitgedacht, waar ze spannende avonturen beleven.


Annie
De Oscargenomineerde Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild) vertolkt de rol van Annie, een jong, blijmoedig pleegkind dat geen moeite heeft om zich anno 2014 aan het leven in de straten van New York aan te passen. Ze werd als baby door haar ouders achtergelaten met de belofte dat ze haar ooit weer zouden komen ophalen. Sindsdien was het knokken geblazen, want haar pleegmoeder Miss Hannigan (Cameron Diaz) is een harde tante. Alles verandert echter wanneer Will Stacks (Jamie Foxx) in haar leven verschijnt. Stacks is een ambitieuze tycoon die zich kandidaat wil stellen voor het burgemeesterschap van New York en zich laat omringen door zijn briljante VP Grace (Rose Byrne) en zijn sluwe en gewiekste campagne-adviseur Guy (Bobby Cannavale). Om zijn campagne een zetje te geven, ontfermt hij zich over Annie, in de volle overtuiging dat hij haar beschermengel is. Maar Annies zelfverzekerde karakter en haar positieve instelling en levensvisie zouden wel eens kunnen betekenen dat het net andersom is.

Welke films of series ga jij op Netflix kijken?

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.