Netflix

Nieuw op Netflix: week 6

Er staan weer een heleboel nieuwe titels op Netflix! Afgelopen week voegde de streamingsdienst maar liefst 54 nieuwe films en series toe. Waaronder een paar échte knallers, namelijk seizoen 8 van Homeland en To All The Boys: Always and Forever.


Homeland (seizoen 8)
Het achtste en laatste seizoen van Homeland staat op Netflix! In dit seizoen sluit Carrie Mathison eindelijk de jacht op Nicholas Brody (Damian Lewis) af. Ze reist in dit seizoen naar Kabul om oog in oog te komen met onder andere de Taliban, maar zelf in twijfel getrokken wordt.


To All The Boys: Always and Forever
Het laatste jaar van de middelbare school staat centraal als Lara Jean terugkeert van een familiereis naar Korea en kiest waar ze gaat studeren, met of zonder Peter.


Namaste Walhala
Een interraciale romance wordt verstoord door grappige en hartverscheurende problemen wanneer de ouders van het stel dat er alles aan doen om de relatie te verhinderen.


Alles is zoals het zou moeten zijn
Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris’ vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris’ prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.


Run On (seizoen 1)
Het leven van een hardloper is helemaal uitgestippeld. Maar als hij een filmvertaalster ontmoet, gaat hij voor het eerst zijn eigen gang en volgt hij zijn hart.


Follow Me
Op zoek naar gedurfde nieuwe content belanden een polariserende vlogger en zijn vrienden per ongeluk in een angstige situatie in een vreselijke escaperoom in Moskou.


De reis van Xico
Een meisje, een hond en haar beste vriend gaan op weg om een berg te redden van een op goud belust bedrijf. Maar de oplossing ligt onder haar neus: bij haar hondje Xico.


Squared Love
Een beroemde journalist en rokkenjager heroverweegt zijn levenskeuzes als hij verliefd wordt op een mysterieus model dat een dubbelleven leidt.


Lassie
Wanneer Florian en zijn ouders noodgedwongen moeten verhuizen, informeert de chagrijnige hospita hen dat honden niet zijn toegestaan. En al zeker niet die brutale Lassie.


News of the World
Een veteraan uit de Burgeroorlog die van stad naar stad reist en het nieuws leest, onderneemt een gevaarlijke reis door Texas om een weeskind een nieuw thuis te geven.

Welke films en series ga jij sowieso kijken op Netflix?

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.