Netflix popcorn
Netflix

Nieuw op Netflix: week 53 van 2020

2021 begint goed! Netflix heeft maar liefst 90 nieuwe titels toegevoegd aan hun aanbod in de laatste week van 2020 en het begin van 2021! Een hoop (geweldige) series en prachtige films! De leukste zetten wij hier voor jou neer.


Monarca (seizoen 2)
Ana María keert na 20 jaar terug naar Mexico om de leiding te nemen over het tequila-imperium van haar familie, dat ten onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen. Ana María heeft nu besloten ten strijde te trekken tegen het corrupte systeem dat mede door haar familie gecreëerd is.

Modern Family (seizoen 11)
Modern Family volgt de families van Jay Pritchett, zijn dochter Claire Dunphy en zijn zoon Mitchell Pritchett. Claire is een echte huisvrouw, Jay is getrouwd met een jongere vrouw en heeft ook nog een zoon in de pubertijd en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd.

Dream Home Makeover (seizoen 2)
chte gezinnen zoeken naar het perfecte huis dat bij hun eigen unieke stijl past. Shea en Syd McGee van Studio McGee maken hun dromen waar. De renovatie-experts komen bij de mensen thuis, leren hen persoonlijk kennen en weerspiegelen vervolgens hun persoonlijkheden in de stijl van het interieur. Met grote zorg hebben ze maar een doel voor ogen, hun klanten gelukkig maken.

Hoe Tem Je Een Draak 2
Hiccup en Toothless leiden honderden drakenstrijders om de Drakenberg te verdedigen, en vechten daarbij tegen Drago Bloodfist en zijn gigantische leger van drakenjagers en hun gevaarlijke oorlogsmachines. De machtige Bewilderbeast, meester van de Drakenberg, besluit om zich bij Hiccup en zijn vrienden te voegen in de strijd tegen Drago.

Divergent
Het verhaal speelt zich af in het futuristische Chicago. Beatrice (Shailene Woodley) is een van de vele tieners die op haar 16e uit een van de vijf groeperingen moet kiezen waarin de stad is verdeeld: oprechtheid, onverschrokkenheid, eruditie, vriendschap en zelfverloochening. Uit een test moet blijken welke het beste bij haar past. Beatrice maakt aan de hand van de test haar keuze en krijgt in haar gekozen fractie te maken met een heftige inwijding, die het uiterste van haar vraagt. Maar niet alleen van haar. De concurrentie is groot. Wie zal het halen en wie wordt voor eeuwig verbannen?

Zoolander
Derek Zoolander, een succesvol mannelijk model, komt er op een dag achter dat zijn beste dagen in het vak achter zich liggen. Al een aantal jaren is hij uitgeroepen tot Male Model of the Year, maar dan gaat de felbegeerde titel opeens naar nieuwkomer Hansel. Dan wordt Derek benaderd door een zekere Mugatu die hem perspectieven biedt voor een nieuwe loopbaan. Wat die mysterieuze figuur er echter niet bij vertelt is dat hij van plan is de premier van Maleisië te vermoorden.

Without a Paddle
Drie vrienden (Green, Lillard, Shepard) uit de grote stad, gaan met behulp van een kano, de Columbia-rivier af die door de bossen van Washington stroomt. Hun onlangs overleden vriend Billy, was geobsedeerd door het verhaal van het in 1971 neergestorte lijnvliegtuig met 200.000 dollar aan boord. In 1980 is 5.800 teruggevonden, het verhaal gaat dat de piloot de rest probeerde te ontvreemden, door met een groot deel van het geld uit het vliegtuig te springen, met waarschijnlijk de dood tot gevolg. De drie willen kijken of ze het geld kunnen vinden, maar ze komen er al spoedig achter dat hun kanotocht verkeerd afloopt…

Last Knights
Als een krijgsmeester gedwongen wordt een verschrikkelijke daad te verrichten vanwege de manipulatie van een corrupte raadsheer van de keizer, raakt hij aan lager wal. Hij wordt een schim van zichzelf. Zijn trouwe krijgers besluiten vervolgens om wraak te nemen op de verantwoordelijke. Maar zijn ze zonder hun leider hiertoe in staat?

Unfinished Business
Een hardwerkende, kleine ondernemer (Vince Vaughn) en zijn twee medewerkers (Tom Wilkinson en Dave Franco) reizen af naar Europa om de meest belangrijke deal uit hun leven te sluiten. Maar wat begon als een routinezakenreis loopt volledig uit de hand. Ze belanden onder andere op een massaal sexfetish-evenement en een wereldwijde economische top.

The Lady in the Van
Autobiografisch verhaal van Alan Bennett, waarin de Britse schrijver (Alex Jennings) een bijzondere band ontwikkelt met Miss Shepherd (Maggie Smith), een oude dame die gedurende vijftien jaar in een busje op zijn oprijlaan woonde. Wat begint als een misgunst wordt een relatie die hun levens zal veranderen.

The Creative Brain
Neurowetenschapper David Eagleman verdiept zich in het creatieve proces van innovators en onderzoekt breinbrekende en riskante manieren om creativiteit op te wekken. In deze documentaire verkent Eagleman de verhalen van mensen, áchter de wetenschap. Hij ontmoet gevestigde vakmensen met verschillende achtergronden, en ontrafelt het creatieve proces.


Peter Pannekoek: Later was alles Beter
Nu de wereld sneller dan ooit verandert, vertelt comedian Peter Pannekoek hoe hij denkt over macht, de nieuwe genderrelaties en de toekomst.

Death to 2020
‘Black Mirror’-maker Charlie Brooker kijkt terug op het afgelopen jaar. In deze mockumentary volgen we een groep kleurrijke fictieve personages die allen op hun eigen manier terugkijken op het enerverende jaar 2020. Voor velen een jaar om snel te vergeten, al hebben de mensen die in ‘Death to 2020’ aan het woord komen er nog wel wat aan toe te voegen.


Arjen Lubach Live
Een fan is de aanleiding dat tv-satiricus Arjen Lubach het stand-uppodium betreedt om te vertellen over zijn zoektocht naar de geheimen van het leven. Ook met muziek.

The Minimalists: Less is Now
Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus zijn sinds hun jeugd vrienden. Beiden groeiden op in een arm gezin. Als volwassene kregen ze de mogelijkheid dingen te bezitten en de Amerikaanse droom na te jagen. Maar ze vragen zich af of spullen hen gelukkig kunnen maken. Deze documentaire toont de ideologie van minimalisme, de levenswijze waarbij je je afvraagt: “Wat heb ik werkelijk nodig in mijn leven?”

Headspace: Guide to Meditation (seizoen 1)
Headspace: Guide to Meditation laat op een vriendelijke, geanimeerde manier de voordelen van meditatie zien en biedt technieken en begeleide meditaties waarmee je direct kunt beginnen. Van het aanpakken van stress tot het omarmen van dankbaarheid, elke aflevering leert eerst de basisprincipes en technieken van de oefening en wordt vervolgens afgesloten met een geleide meditatie.

The Incredible Hulk
Dr. Bruce Banner (Edward Norton) probeert te leven met zijn alter ego The Hulk, een groen, groot en enorm sterk wezen dat verschijnt als hij kwaad begint te worden. Dit is absoluut niet eenvoudig aangezien er horden mensen achter hem aan zitten die misbruik willen maken van zijn bijzondere krachten. Maar dan ineens verschijnt The Abomination (Tim Roth), een kwaadaardig en wild beest. Banner ziet zichzelf genoodzaakt zijn krachten te gebruiken om de stad te redden van dit afschuwelijke monster.

Bridget Jones’s Diary
Bridget Jones is tweeëndertig, rookt als een ketter, drinkt in hoog tempo, haar liefdesleven lijkt een permanente crisissituatie en ze is nog steeds vrijgezel en wordt daar – alsof ze het zelf nog niet erg genoeg vindt – voortdurend aan herinnerd door haar familie en vrienden. Ze wil verandering in haar leven brengen. Haar goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn onder andere: drastisch afvallen en op zoek gaan naar een aardige, verstandige man. De onhandige Bridget wil meer grip op haar leven krijgen, maar natuurlijk bereikt ze haar doelen niet moeiteloos. Ze koopt een dagboek waarin ze al haar belevenissen neerschrijft. Haar baas Daniel Cleaver is een aantrekkelijke man. Ze flirt met hem, maar twijfelt. Wanneer ze zich aan haar voornemens wil houden lijkt de keuze niet zo moeilijk, maar toch…

The Interpreter
Politieke intriges en misleiding bij de Verenigde Naties in New York. Een VN-tolk Silvia (Nicole Kidman) hoort bij toeval dat er plannen worden gemaakt voor een moordaanslag op een Afrikaanse leider. De Amerikaanse Geheime Dienst wordt ingeschakeld om een onderzoek in te stellen. De doorgewinterde agent Keller (Sean Penn) vermoedt echter dat Silvia niet de hele waarheid vertelt.

Inside Man
Rechercheur Keith Frazier (Denzel Washington) en zijn partner worden geconfronteerd met een overval op een bank, waarbij een grootschalige gijzelingssituatie ontstaat. Frazier moet het opnemen tegen de superintelligente crimineel Dalton Russell (Clive Owen) die de perfecte bankroof heeft bedacht. De onderhandelingen verlopen moeizaam en worden verder gecompliceerd door de aanwezigheid van Madeleine White (Jodie Foster), een effectenmakelaar met belangrijke connecties.

Fury
Fury’ volgt de door de wol geverfde Wardaddy aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Hij heeft de leiding over een vijfkoppige tank-crew die een levensgevaarlijke missie in vijandelijk gebied dient uit te voeren. Ze zijn in elk opzicht in de minderheid, maar Wardaddy en zijn mannen doen er alles aan om de kern van nazi-Duitsland binnen te dringen.

Django Unchained
Jackson, Mississippi. Het is de 19de eeuw en slavenhandel is volop aan de gang in Amerika. Twee geliefden, Django en Broomhilda, worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren. Terwijl Broomhilda haar nieuwe situatie leefbaar probeert te maken wordt Django ondertussen bevrijd door een eigenaardige premiejager, genaamd Dr. King Schultz. Deze ziet wel potentie in Django en besluit hem onder zijn vleugels te nemen en hem de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Samen gaan ze op zoek naar Broomhilda.


Best Leftovers Ever! (seizoen 1)
Decadente gnocchi, gemaakt van frietjes van gisteren? Vaardige koks toveren saaie kliekjes om in prikkelende gerechten in deze super creatieve culinaire wedstrijd.

Equinox (seizoen 1)
Wanneer in 1999 de volledige schoolklas van haar zus spontaan van de aardbodem verdwijnt, is de jonge Astrid, dan 9 jaar oud, daar compleet van ondersteboven. Ze krijgt angstaanjagende nachtmerries en heeft het gevoel dat deze haar iets willen vertellen. Twintig jaar later is ze de schokkende ervaring die ze in haar jeugd meemaakte nog altijd niet vergeten, maar heeft het wel een plekje kunnen geven. Dat verandert wanneer ze merkt dat haar dromen langzaam maar zeker weer de kop opsteken. Als rond die tijd ook de enige overlevende van het drama komt te overlijden nadat deze contact met haar heeft gezocht, besluit Astrid te onderzoeken wat er zich twintig jaar geleden precies heeft afgespeeld.

Daarnaast heeft Netflix ontzettend veel stand-ups toegevoegd! Welke film of serie op Netflix ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply