Netflix

Nieuw op Netflix: week 52

Happy New Year! We hopen dat jullie allemaal een leuke avond hebben gehad. Als je vandaag lekker gaat uitbrakken op de bank, kun je net zo goed Netflix aanzetten, toch? Deze titels zijn in de laatste week van 2017 verschenen op Netflix. 

Renesse

Een jonge man moet de as van zijn rokkenjagende opa uitstrooien en nodigt zijn sukkels van vrienden uit om met hem mee te gaan naar een berucht strand.

A Gray State

In deze documentaire wordt de dood van een filmmaker, en van zijn vrouw en dochter onderzocht. Rond deze zaak doen vele complottheorieën over extreemrechts de ronde.

Cable Girls (2 seizoenen)

In de jaren ’20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, jaloezie en de moderne werkplek.

Risen

Een Romeinse tribuun en zijn jonge adjudant zoeken het vermiste lichaam van een gekruisigde joodse prediker om geruchten over zijn opstanding te weerleggen.

Fifty Shades of Black

De jonge, naïeve studente Hannah raakt in de ban van de rijke Christian Black in deze grappige parodie op Fifty Shades of Grey.

Beautiful Creatures

Dit surreële drama (gebaseerd op een bestseller) gaat over de liefde tussen Ethan en Lena, het raadselachtige nieuwe meisje in dit zuidelijke stadje.

Seizoen 4 van Black Mirror

Black Mirror fans opgelet! Het vierde seizoen staat sinds vorige week op Netflix!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply