Netflix

Nieuw op Netflix: week 52

Netflix heeft afgelopen week maar liefst 26 nieuwe titels toegevoegd en sluit daarmee 2019 af. Benieuwd welke titels het leukste zijn? Wij zetten ze voor jou op een rijtje neer!

9 Mois Ferme
Ariane Felder is zwanger! Op zich niets vreemds, ware het niet dat Ariane een jonge rechter is die er een strenge moraal op nahoudt en bovendien overtuigd single is. Nog verrassender echter is het feit dat de vader van het kind – volgens de vaderschapstest – niemand minder is dan Bob, een misdadiger die voor geweldpleging vervolgd wordt. Ariane, die zich niets kan herinneren, probeert te begrijpen wat er gebeurd is en wat ze kan verwachten…

Gangsterdam
Ruben is een 23-jarige rechtenstudent met een bijzonder laag gevoel voor eigenwaarde. Hij is gezakt voor het mondelinge examen van dat jaar en moet deze dus gedwongen herkansen. Echter, elk nadeel heeft zijn voordeel: hij ontmoet de afwezige maar o zo knappe Nora, voor wie hij als een blok valt. Maar het examen begint te naderen en dus dringt ook de tijd om haar voor zich te winnen en uit die eeuwige friend-zone te klimmen. De liefde doet rare dingen met mensen en zo bewijst ook Ruben wanneer hij gedwongen wordt om illegale paden te bewandelen om Nora niet uit het oog te verliezen.

Elle l’Adore
Muriel is schoonheidsspecialiste én een zeer grote fan van de superpopulaire Franse charmezanger Vincent Lacroix. Ze is dan ook compleet overdonderd als Vincent in het holst van de nacht voor haar deur staat op zoek naar hulp. Hij moet dringend af van een heel bijzonder pakket in de koffer van zijn auto: het lichaam van zijn overleden vriendin. Muriel stelt verder geen vragen en schijnbaar achteloos aanvaardt zij de delicate opdracht.

Rock ’n Roll
De 43-jarige Guillaume Canet is ver geraakt in zijn leven en heeft alles om gelukkig te zijn. Tijdens het draaien van een film maakt een mooie actrice van 20 jaar een einde aan zijn elan, door hem te vertellen dat hij niet erg “Rocky” is en dat ook nooit echt is geweest. Ze doet er nog een schepje bovenop door hem te zeggen dat hij in de lijst getuimeld is van de acteurs die men een dreun zou willen geven. Zijn familiaal leven met zijn zoon Marion, zijn landhuis en zijn paarden geven hem een nogal ordinair imago dat niet meer sexy is. Guillaume begrijpt dat er dringend veel veranderd moet worden. En hij zal daarin ver gaan, zeer ver zelfs, zodat hij zijn omgeving met een blik van verbazing en hulpeloosheid opzadelt…

Atiye (seizoen 1)
In Istanboel begint een kunstenares aan een persoonlijke reis waarin ze universele geheimen van een Anatolische archeologische site en de link naar haar verleden ontdekt.

You (seizoen 2)
Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken.

Then Came You
De film vertelt het verhaal van Skye (Maisie Williams), een moedige tiener met een terminale ziekte. Skye raakt bevriend met Calvin (Asa Butterfield), een 19-jarige hypochonder die bang is voor zijn eigen schaduw. Calvin helpt Skye bij het uitvoeren van haar bijzondere ‘bucketlist’ met dingen die ze moet doen voordat ze sterft. In het proces leert hij zijn eigen angsten te confronteren en te overwinnen, waaronder verliefd worden op de knappe, maar schijnbaar onaantastbare, Izzy.

The App
Nick is een acteur en een rijke erfgenaam. Terwijl hij in Rome zijn eerste film maakt, raakt hij geobsedeerd door een dating-app. Hij komt terecht in een spiraal van zelfdestructie…

Welke titels ga jij kijken?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kelly december 30, 2019 at 15:47

    You seizoen twee heb ik al afgekeken, vond ‘m weer erg goed en lekker spannend. 🙂

  • Reply booksandpaper21 januari 4, 2020 at 10:02

    Ik ben gestart met You seizoen 2.

  • Leave a Reply