Netflix

Nieuw op Netflix: week 52

Ook in de laatste week van 2018 zijn er een heleboel films en series op Netflix toegevoegd. Ideaal om te kijken in je vakantie! 

Nieuw op Netflix

Liever Verliefd 

Anna gaat om met twee mannen, maar krijgt een schok als ze zich realiseert dat de mannen huisgenoten zijn en dat ze misschien wel verliefd aan het worden is.

An Invisible Sign

Wanneer de geliefde vader van het rekenwonder Mona Gray wordt getroffen door een raadselachtige ziekte, zondert ze zich af en zoekt ze troost in de wereld van getallen.

Indignation

De Joodse atheïst Marcus gaat naar een christelijke universiteit om te ontsnappen aan zijn ouders en de dienstplicht. Hij vindt er discriminatie en seksuele repressie.

Make it Happen

Lauryn droomt ervan om toegelaten te worden tot Chicago School of Music and Dance. Maar als haar droom uitkomt, moet ze rondkomen als erotische danseres.

50/50

Een verder gezonde twintiger krijgt een vroege midlifecrisis als bij hem kanker wordt geconstateerd en hem verteld wordt dat hij 50 procent kans heeft om te overleven.

Der Untergang

Berlijn, april 1945. Hitler zit in de bunker. Berlijn staat op het punt van vallen, maar hij weigert de stad te verlaten. Kort voor z’n zelfmoord trouwt hij met Eva Braun.

Nova Zembla

Nova Zembla vertelt het waargebeurde verhaal van de avontuurlijke ontdekkingsmissie van Willem Barentsz.

De Eetclub

Karen en Michel (Bracha van Doesburgh en Mark van Eeuwen), begin dertigers, verhuizen met hun dochtertje naar een exclusieve villawijk. Al snel vindt Karen een hechte vriendenkring in de vrouwen van De Eetclub en hun echtgenoten. Als de ogenschijnlijke zelfmoord van één van hen de onderlinge relaties onder druk zet, komt Karen erachter dat iedereen in De Eetclub geheimen heeft voor haar én voor elkaar.

Love and Honor

Dalton krijgt aan het front in Vietnam een brief van zijn geliefde waarin ze het uitmaakt, en zet tijdens een week verlof alles op het spel om haar terug te winnen.

The Reader

Een advocaat denkt terug aan de korte verhouding die hij had (als tiener) met een oudere vrouw. Acht jaar later staat zij terecht als nazi.

Suite Francaise

In door de nazi’s bezet Frankrijk wordt een vrouw van wie de man krijgsgevangen is, tegen wil en dank verliefd op een Duitse officier die bij haar wordt ingekwartierd.

The Experiment

In deze aangrijpende thriller speelt een groepje mannelijke vrijwilligers bewakers en gevangenen in een nepgevangenis als onderdeel van een controversieel onderzoek.

You’re Not You

Een getalenteerde pianiste bij wie ALS is geconstateerd en de doelloze jonge vrouw die haar verzorgt, vormen een band die hun beider leven verrijkt.

Walk of Shame

Na een nacht vol drank en seks maakt een vrouw die nieuwslezereres wil worden een wilde toch door Los Angeles zonder auto, geld en geheugen.

Black Mirror: Bandersnatch

In 1984 trekt een jonge programmeur de realiteit in twijfel als hij een duistere fantasyroman bewerkt tot een computerspel. Een duizelingwekkend verhaal met meerdere eindes.

You

Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken.

Welke film of serie wil jij graag zien? 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.