Netflix

Nieuw op Netflix: week 51

Netflix voegt in week 51 maar liefst 29 nieuwe films en series toe! Ideaal voor als je al kerstvakantie hebt (of als je gewoon tijdens de kerstdagen iets leuks wil zien!). De leukste titels van Netflix zetten wij voor jou op een rijtje.

Home for Christmas (seizoen 2)
Johanne is 30 jaar oud en is de enige onder haar vrienden en familie zonder partner. De voortdurende opmerkingen over haar alleenstaande leven en de verwachtingen van de samenleving van de perfecte familiekerstmis beginnen haar keel uit te hangen. Johanne begint een 24-daagse jacht op een partner om met Kerstmis mee naar huis te brengen.

An Unremarkable Christmas
Een accountant hoopt ooit een goochelaar te worden. Hij nodigt zijn baas uit om kerstmis te vieren met zijn familie. Hij wist echter niet, dat zijn baas een van de gevaarlijkste criminelen van Colombia is. Die levert al gauw een puinhoop op bij hem thuis. Welke goocheltruc kan hij verzinnen om hier uit te geraken?

Ma Rainey’s Black Bottom
In een repetitiehok in Chicago van de jaren 20 lopen de spanningen op terwijl de muzikanten de aankomst van Ma Rainey afwachten. Wanneer de ‘moeder van de blues’ eindelijk verschijnt komt het tot een meningsverschil met haar manager en producent over het beheer van haar muziek. In de studio komen geheimen aan het licht waardoor de levens van de muzikanten voorgoed veranderen. Intussen is de ambitieuze trompettist Levee vastbesloten om zijn plaats in de muziekwereld in te nemen.

The Ripper (seizoen 1)
Tussen 1975 en 1980 worden er 13 vrouwen vermoord in West Yorkshire en Manchester. De Britse politie heeft geen idee wie de seriemoordenaar is die wereldwijd bekendstaat als de Yorkshire Ripper, om over een arrestatie nog maar te zwijgen. Door middel van interviews met onderzoekers, journalisten, overlevenden en de families van slachtoffers worden herinneringen opgehaald over de man die jarenlang het noorden van Engeland terroriseerde.

Fast & Furious 8
Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken doet de crew een poging een normaal leven te leiden. Wanneer een mysterieuze vrouw Dom probeert te verleiden tot de wereld van misdaad kan hij de verleiding echter niet weerstaan. Door het verraad van degene die het dichtst bij hen staat, zal de crew beproevingen moeten doorstaan als nooit tevoren. Van de kust aan Cuba en de straten van New York tot de ijzige vlaktes van de Arctische Barentszzee, het team zal de hele wereld moeten doorkruisen om een anarchist te stoppen met chaos te verspreiden en de man thuis zien te brengen die hen tot een grote familie gemaakt heeft.

A California Christmas
Joseph is de zoon van een rijke vastgoedhandelaar, die vanwege zijn wilde levensstijl alles dreigt te verliezen. Hij krijgt nog een laatste kans en wordt naar Californië gestuurd om daar een ranch op te kopen om ruimte te maken voor een nieuwe loods. Hij doet alsof hij een boerenknecht is om de hardwerkende eigenares ervan te overtuigen haar land voor Kerstmis te verkopen, maar dat wordt ingewikkeld als hij verliefd op haar wordt.

Tiny Pretty Things (seizoen 1)
Wanneer een tragedie toeslaat op de meest prestigieuze balletschool van Chicago, waar elke danser zowel vriend als vijand is die fel strijden om felbegeerde rollen, dreigt het hechte vriendschappen te ontrafelen en een constellatie van geheimen bloot te leggen die een wereldberoemde instelling ten val kunnen brengen.

Hartenstrijd
Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn door een man aan wie ze haar hele ziel en zaligheid had verkocht, is voor motoragente Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man en alleen nog daten voor de seks. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje (Eva van de Wijdeven). Tegelijkertijd sluit de kroegbaas Sven (Tibor Lukács) een weddenschap met zijn vriend Dennis (Oscar Aerts) om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Sven en Tina zijn beslist niet elkaars type, maar voor hun ‘experiment’ denken ze een perfecte match te zijn.

Huisvrouwen Bestaan Niet
Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt. Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden. Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht.

Welke titels ga jij kijken op Netflix?

Danique V (1993) woont in Haarlem en is werkzaam als content creator bij de Bibliotheek. Naast feelgood, fantasy en thrillers leest ze ook veel non-fictie rondom spiritualiteit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.