Netflix

Nieuw op Netflix: week 50

Maar liefst 50 nieuwe titels zijn er toegevoegd op Netflix afgelopen week! Super toevallig, in week 50 😉 Ben je benieuwd welke titels het leukste zijn?

Kung Fu Panda 3
Wanneer Po’s lang verdwenen pandavader plotseling opduikt, reist het herenigde duo af naar een geheim pandaparadijs om een heleboel hilarische nieuwe panda’s te ontmoeten. Maar wanneer de bovennatuurlijke slechterik Kai alle Kung Fu meesters begint uit te roeien, staat Po voor een schier onmogelijke taak – een heel dorp vol grappige maar onhandige broeders trainen om de ultieme bende van Kung Fu panda’s te worden.

The Sky Is Pink
Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. The Sky Is Pink gaat over de blijvende kracht van een tijdloze liefde en wat het echt betekent om een gezin te vormen. We volgen het liefdesleven van een koppel gedurende 25 jaar. Het verhaal wordt verteld vanuit hun brutale, sardonische en pittige tienerdochter Aisha Chaudhary.

The Queen’s Corgi
Het verhaal volgt de avonturen van Rex, de meest geliefde hond van de Britse vorstin. Wanneer hij op een dag van zijn bazin gescheiden raakt, stuit hij op een vechtclub waar allerlei verschillende honden het tegen elkaar opnemen. Tijdens zijn zoektocht om de koningin terug te vinden, wordt Rex verliefd en ontdekt hij zijn ware aard.

6 Underground
Zes verschillende personen, allen miljardair, komen met een bijzonder plan. Alle zes doen ze alsof ze dood gaan, om vervolgens met elkaar een elite groep te worden die het heft in eigen hand neemt. Met dit doel willen ze het tegen uiterst beruchte criminelen opnemen.

Good Witch (seizoen 5)
Sam, een sceptische dokter uit de grote stad, komt samen met zijn zoon Nick naar het stadje Middleton. Wanneer hij naast het Grey House komt te wonen weet hij niet goed wat hij moet denken van Cassie Nightingale, een weduwe met magische krachten, die met haar dochter Grace naast hem woont. Hun band wordt echter alsmaar sterker.

Liberty (seizoen 1)
“Liberty” speelt zich af in Tanzania eind jaren tachtig en vertelt het verhaal van twee Scandinavische expat gezinnen die ervan dromen de wereld te veranderen. Al snel ontdekken ze dat goede bedoelingen niet genoeg zijn om hun idealen te realiseren. De miniserie schildert een pijnlijk portret van de naïviteit van een groep buitenlandse welzijnswerkers, wier grootse plannen botsen met lokale weerstand en onoverbrugbare culturele verschillen.

Girl
De 15-jarige balletdanseres Lara staat voor fysieke en emotionele uitdagingen in de aanloop naar een geslachtsveranderende operatie. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Naar welke van deze titels kijk jij uit?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply