Netflix

Nieuw op Netflix: week 5


Netflix alert! Heel veel leuke films en documentaires zijn afgelopen week toegevoegd. Dat betekent: movienight! 

Retribution

Rechercheurs ontrafelen een smerig web van leugens, geheimen en familievetes als een pas getrouwd koppel vermoord wordt. De serie Retribution is op de BBC uitgezonden onder de titel One of Us.

Lookalikes (1 seizoen)

In deze gestructureerde realityserie worstelt David Beckham-imitator Andy Harmer met de dagelijkse problemen rond het runnen van een bureau voor celebrity-lookalikes.

The Boy Who Tried To Kill Trump

Deze documentaire gaat over het verhaal van een 20-jarige Britse man die werd gearresteerd, omdat hij presidentskandidaat Donald Trump probeerde neer te schieten.

Black Sails (seizoen 4)

De bevolking van New Providence Island is niet helemaal eerlijk, maar het is de thuisbasis van kapitein Flint. Ieder die het eiland claimt, vindt hem op zijn pad.

My Big Fat Greek Wedding

De Grieks-Amerikaanse Toula Portakalos (Nia Vardalos) is duidelijk het zorgenkindje van de familie. Ze is 30 jaar, is niet getrouwd en heeft nog geen kinderen op de wereld gezet, terwijl dat toch het levensdoel van de Griekse vrouw is? Als alle bemoeienissen van haar familie haar teveel worden en ze de niet-Griekse Ian (John Corbett) ontmoet, besluit ze haar leven drastisch om te gooien. Ze ondergaat een totale metamorfose, verlaat het oude vertrouwde Griekse familierestaurant en besluit te trouwen met Ian. Binnen haar familie ontstaat hierdoor echter grote paniek…

My Big Fat Greek Wedding 2

Toula (Nia Vardalos) en Ian (John Corbett) zijn inmiddels al jaren getrouwd, maar hebben de laatste jaren de nodige huwelijksproblemen. Vooral hun oudste dochter heeft de nodige moeilijkheden. Ondertussen staat er binnenkort weer een Grieks huwelijk voor de deur, dat deze keer nog groter en massaler is.

WALL-E

Het is het jaar 2815. Terwijl de mensheid de planeet Aarde vanwege oververvuiling heeft moeten verlaten, is het kleine robotje WALL-E in zijn eentje nog steeds bezig met het schoonmaken van de verlaten planeet. Elke dag weer maakt hij van de grote bergen afval kleine pakketjes en neemt de unieke spullen die hij tegenkomt in het vuilnis mee naar huis. Op een dag wordt de robot EVE naar de planeet Aarde gestuurd om te onderzoeken of het leven op de planeet weer mogelijk is.

Love Actually

Deze romantische komedie vertelt tien met elkaar verweven Londense liefdesverhalen in de aanloop naar Kerstavond. Ook al is het geen Kerst meer, deze film is altijd goed.

The Holiday

Amanda uit Los Angeles en de Londense Iris zitten vast in een vicieuze cirkel van doodlopende relaties met ontrouwe mannen, en besluiten woningruil te doen. Deze film is zo leuk!

It’s Kind of a Funny Story

Tiener Craig laat zich opnemen in een geestelijke inrichting maar dat pakt anders uit als hij bij de volwassen patiënten geplaast wordt.

Definitely Maybe

Maya wil weten hoe haar gescheiden ouders elkaar hebben ontmoet. Haar vader Will vertelt over de drie verschillende vrouwen met wie hij een romantisch verleden deelde.

Welke titel ga jij op Netflix kijken de komende tijd? 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply naomi februari 5, 2018 at 11:16

    Ben benieuwd naar de documentaire the boy who tried to kill trump!

    x

  • Leave a Reply