Netflix

Nieuw op Netflix: week 5 2021

Afgelopen week verschenen er maar liefst 70 nieuwe titels op Netflix! Blijf lekker binnen en bekijk een van deze nieuwe films of series op Netflix. Goed nieuws: alle Twilight films staan nu op Netflix!

Hache (seizoen 2)
Hache is geïnspireerd op echte gebeurtenissen en volgt Helena die begint als een eenvoudige prostituee in de handen van Malpica, het hoofd van een maffia-bende die in de jaren zestig in Barcelona actief is. Al snel verovert ze het hart van de gevaarlijke drugsbaas en ontwikkelt ze de vaardigheden om in zijn kartel hogerop te komen. Helena zal een zondig leerproces doorlopen dat haar uit de meest betekenisloze positie zal halen om de leider van diezelfde organisatie te worden.

Malcolm & Marie
en filmmaker, Malcolm genaamd, keert samen met zijn vriendin huiswaarts nadat ze een feestelijke filmpremière hebben bijgewoond. Het ziet ernaar uit dat Malcolm kan rekenen op zowel commercieel succes als goede kritieken van critici. De avond krijgt echter een onverwachte wending als onthullingen van hun relatie aan het licht komen en daarbij hun liefde voor elkaar op de proef zal worden gesteld.

Strip Down, Rise Up
Strip Down, Rise Up volgt vrouwen van alle leeftijden en etnische achtergronden en lichaamstypes die hun trauma en lichaamsbeeld genezen door middel van sensuele dans en gedurfde paaldanskunsten. Door middel van dansen, hetzij als sport, als een kunst, of als een manier om hun lichaam te ontgrendelen om te genezen van trauma, laten ze hun schaamte los en herstellen ze hun zelfacceptatie.

Alle Twilight films
Goed nieuws, want alle Twilight films staan op Netflix! Ga jij ze lekker bingewatchen de komende tijd?

Firefly Lane (1 seizoen)
Het verhaal van Tully en Kate, twee onwaarschijnlijke vrienden van hun ontmoeting in 1974 tot heden. Kate, het introverte meisje, en Tully, het coolste meisje op school, vormen een band die elke mijlpaal in hun leven doorstaat en leidt tot een tragedie in het heden. Hun verhaal begint in de 8e klas, wanneer Tully verhuist naar een huis aan Firefly Lane, naast Kate. Hoewel ze nieuw is in de stad, wordt Tully een van de meest populaire meisjes op school, dus het komt als een verrassing voor de onpopulaire Kate als Tully vrienden met haar wil zijn.

Save The Last Dance
Sara (Julia Stiles) komt uit een klein dorpje en heeft maar een grote droom: ballerina worden! Als plotseling haar moeder, haar grootste stimulans, bij een verkeersongeval om het leven komt valt haar droom in duigen. Ze trekt in bij haar vader in een overwegend zwarte buurt in Chicago, waar ze ook naar school gaat en bevriend raakt met een zwart meisje Chenille (Kerry Washington). Hierdoor komt ze in contact met Chenilles broer (Sean Patrick Thomas), die dezelfde passie heeft als Sara: dansen! Een romance is geboren, maar gaandeweg komt de relatie onder druk komt te staan door de vooroordelen van vrienden en familie. Samen gaan ze de confrontatie aan om hun droom te verwezenlijken!!

Ricki and the Flash
In Ricki and the Flash, van de Oscar®-winnende regisseur Jonathan Demme (Best Director, The Silence of the Lambs, 1991) en de Academy Award®-bekroonde scenarioschrijver Diablo Cody (Best Original Screenplay, June, 2007) zie je Meryl Streep als nooit tevoren in de rol van een hard-rockende zangeres en gitariste. Streep schittert als Ricki Rendazzo, een gitaarheldin die heel wat fouten heeft gemaakt bij het volgen van haar dromen naar het rock-n’-roll sterrendom in deze originele en aangrijpende film vol muzikale optredens. Als Ricki naar huis terugkeert, krijgt ze eens kans om dingen goed te maken met haar familie.

Overdrive
Andrew en Garrett Foster zijn autodieven. De twee broers hebben het plan gevat om naar Frankrijk af te reizen. Daar zijn ze van plan een zeer kostbare Bugatti uit 1937 te stelen. Ze komen echter in aanraking met de lokale crimineel Jacomo Morier. De Bugatti blijkt zijn eigendom te zijn. Morier is behoorlijk verbolgen en de broers ontsnappen ternauwernood aan de dood. Hij stelt ze voor een lastige keuze.

Inferno
In Inferno wordt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, wakker in een Italiaans hospitaal, waar hij aan geheugenverlies blijkt te lijden. Samen met zijn dokter, Sienna Brooks, probeert hij zijn geheugen weer terug te halen. Er is wel haast bij aangezien er een psychopaat rondloopt die een wereldwijde plaag wil verspreiden.

Sausage Party
Sausage Party’ volgt de queeste van een worst naar zijn oorsprong. Het betreft een worst die uit een winkelwagentje is gevallen. Samen met zijn nieuwe vrienden begint hij aan een gevaarlijke reis door de supermarkt om voor de verkoop van 4 juli weer in de schappen te liggen.

The 5th Wave
Na een vierde golf van buitenaardse aanvallen op de Aarde gaat de 16-jarige Cassie op zoek naar haar broer. De aanvallen hebben stroomuitval, tsunami’s en plagen met zich meegebracht. De bevolking is gedecimeerd en de mensheid is teruggeworpen naar het stenen tijdperk. Tijdens de zoektocht ontmoet ze Evan Walker, een vreemde maar aantrekkelijke jongen die een geheim met zich meedraagt.

Liefhebber van heel oude films? Dan kun je je hart ophalen! Er zijn tientallen oude films toegevoegd.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply