Netflix

Nieuw op Netflix: week 49

Een nieuwe week, dat betekent dat er weer een heleboel nieuwe titels op Netflix zijn verschenen. Om het overzicht te bewaren, zetten wij de leukste nieuwe titels op een rijtje!

The Crown (seizoen 2)

Goed nieuws voor fans van The Crown, want seizoen 2 staat sinds afgelopen week op Netflix! De kritieken over deze serie zijn erg goed, dus mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe serie, ben je bij deze aan het juiste adres! Leuk weetje: The Crown is een van de duurste Netflix-series ooit gemaakt met een budget van 110 miljoen voor seizoen 1 en 115 miljoen voor seizoen 2.

The Perfect Man

Hilary Duff fans in the house? Hoera! The Perfect Man staat op Netflix, een film die ik vroeger echt heel vaak heb gezien. Jeugdsentiment! Hij krijgt maar een 5,5 op IMDB, maar dat mag de pret niet drukken.

Riverdale S02E08

Na een paar weken wachten konden we afgelopen week weer genieten van een aflevering Riverdale! Aan het begin van seizoen 2 dacht ik: moet ik nog wel gaan verder kijken, maar ik ben blij dat ik er toch mee door ben gegaan. Het begint namelijk flink spannend en leuk te worden! Deze week komt aflevering 9, de season finale!

El Camino Christmas

Een groep vreemden zit op kerstavond vast in een slijterij tijdens een vermeende roofoverval. Ze delen verborgen waarheden en vormen een onverwachte band. Een Netflix Original met Jessica Alba, Tim Allen en Vincent D’Onofrio.

Forbidden History

Presentator Jamie Theakston bezoekt voor deze documentaire historische locaties wereldwijd om gevestigde theorieën onder de loep te nemen over verloren schatten, religieuze geheimen en meer.

Trolls: vakantiespecial

Om helemaal in de kerstsfeer te komen! Wanneer koningin Poppy beseft dat Bridget en de Bergens geen feestdagen hebben, bedenkt ze een plan waarbij Knoest en hun vrienden een feestdag moeten instellen.

 

 

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.