Netflix

Nieuw op Netflix: week 49

WAUW! Er zijn afgelopen week méga veel films toegevoegd op Netflix en wij zetten ze voor je op een rijtje. Filmfanaten opgelet: topfilms zoals The Lord of the Rings-trilogie, The Dark Knight en Fantastic Beasts and Where To Find Them zijn toegevoegd. 

Project X

Als hun ouders de stad uit zijn, geven drie nerds een feestje da escaleert in een uit de klauwen gelopen gratis festijn als de online uitnodiging viral gaat.

The Lucky One

Oorlogsveteraan Logan gaat op zoek naar de vrouw achter de glimlach op de foto die zijn lot bepaalde tijdens zijn verblijf in Irak.

Collateral Beauty

Een reclameman die worstelt met verdriet, vindt zingeving door brieven te schrijven aan onconventionele ontvangers, terwijl zorgzame collega’s een list bedenken.

Live by Night

Tijdens de drooglegging werkt de zoon van een agent zich als smokkelaar omhoog in de onderwereld van Florida, maar hij krijgt te maken met een machtige vijand.

Sully

Kort nadat een Airbus 320 is opgestegen, stort deze neer in de Hudson. Er zijn geen doden. De piloot ondergaat een kritisch onderzoek en wordt een held.

Argo

In 1979 houden zes Amerikanen zich schuil in de Canadese ambassade tegen Iraanse militanten waardoor de CIA een uitgebreid plan moet bedenken om ze te redden.

The Accountant

Deze accountant kan niet alleen diep in de boeken van bedrijven duiken, hij is ook een ervaren moordenaar en zijn nieuwe klant kan beide talenten goed gebruiken.

The Dark Knight

Als Batman, Luitenant Gordon en het openbaar ministerie Gothams criminele circuit ontmantelen, dreigt een nieuwe slechterik hun goede daden te saboteren.

The Dark Knight Rises

Miljardair Bruce Wayne trekt opnieuw de mantel van zijn alter ego Batman aan als Gotham wordt bedreigd door nieuwe vijanden waaronder Catwoman en Bane.

The Departed

Om de Ierse maffia in Boston uit te schakelen infiltreert een politieagent in het syndicaat, niet wetende dat deze andersom hetzelfde heeft gedaan.

The Hangover

Als drie vrienden eindelijk wakker worden na een wilde vrijgezellenparty is hun beste vriend spoorloos verdwenen en hij is degene die in het huwelijksbootje stapt.

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Van de idyllische gouw van de Hobbits naar de rokende afgronden van Mordor: Frodo Baggins begeeft zich op zijn epische zoektocht om de ring van Sauron te vernietigen.

The Lord of the Rings: The Two Towers

Terwijl Frodo en Sam hun leven aan Gollem toevertrouwen als ze de weg naar Mordor willen vervolgen, ruks Sarumans leger op. De oorlog om de Ring is begonnen…

The Lord of the Rings: The Return of the King

Het laatste slopende gevechte om Midden-aardge begint. Frodo en Sam, geleid door Gollem, zetten hun missie voort om de Ring door Mount Doom te laten vernietigen.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Tijdens een bezoek aan New York in 1926 ontdekt de moedige en excentrieke magiër Newt Scamander een sinister complot dat de magische wereld bedreigt.

Bridget Jones: Edge of Reason

Dit vervolg op de hitfilm begint op het punt dat de voormalige vrijgezel Bridget ontdekt dat het leven met een nieuwe vriend niet zo rooskleurig is als wordt beweerd.

Mowgli

Een weesjongen die in de jungle is opgevoerd door dieren neemt zijn lot in eigen hand en gaat de confrontatie aan met een gevaarlijke vijand en zijn menselijke afkomst.

Welke film wil jij sowieso zien? 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kelly december 10, 2018 at 10:08

    The accountant ga ik zeker kijken! 🙂

  • Reply Anne - Ditisanne.nl december 11, 2018 at 16:53

    Sully wilde ik graag in de bios zien maar hij was er alweer uit voordat ik kon gaan. Dus die wil ik zeker kijken, mooi voor de Kerstdagen!

  • Leave a Reply