Netflix

Nieuw op Netflix: week 48 en 49

Deze week een extra uitgebreide Nieuw op Netflix, namelijk met nieuwe releases van twee weken! Maar liefst 85 nieuwe titels. Met daarin een heleboel heerlijke kerstfilms om de komende tijd te kijken. De leukste zetten wij op een rijtje voor je neer.

Jack Reacher

Tom Cruise speelt ex-militair agent Jack Reacher in de gelijknamige nieuwe actie-thriller gebaseerd op de succesvolle boekenreeks van Lee Child. Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte, James Barr, weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: “Get Jack Reacher!”

Moonlight

In deze film volgen we in meerdere periodes het leven van Chiron, die opgroeit in een slechte buurt in Miami. Zijn moeder is verslaafd en heeft maar weinig aandacht voor hem. Chiron worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

World War Z

In de spannende actie-thriller World War Z speelt Brad Pitt een medewerker van de Verenigde Naties, Gerry Lane. Hij reist af naar verschillende landen om de oorzaak van een wereldwijde epidemie te vinden. Hele legers en regeringen zijn al vernietigd en Gerry begint een race tegen de klok om de mensheid te redden.

A Bad Moms Christmas

De gestresseerde moeders Amy, Carla en Kiki zijn terug en als hun moeders plots op bezoek komen, wordt Kerst nog meer intimiderend.

A Cinderella Story: Christmas Wish

Een meisje dat zangeres wil worden, werkt als een elf bij een kerstbomenverkoper. Ondanks haar ijdele stiefmoeder en gemene stiefzussen beleeft ze haar eigen kerstwonder.

Holiday Rush

Een weduwnaar die werkt als radio-dj en zijn vier verwende kinderen moeten opeens op de centen letten wanneer er net voor de kerst een einde wordt gemaakt aan hun luxe leventje.

The Irishman: In Conversation

Drama van Martin Scorsese over georganiseerde misdaad in het naoorlogse Amerika, gezien door de ogen van een huurmoordenaar. Met Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci.

Marriage Story

Theaterregisseur Charlie en actrice Nicole zijn voor veel van hun collega’s het ideale stel: ze zijn getrouwd, hebben een fantastische zoon en mede dankzij hun samenwerking kan hun theatergezelschap voor het eerst spelen op Broadway. Maar hun relatie loopt stuk wanneer Nicole besluit New York te verruilen voor Los Angeles om mee te spelen in een pilot voor een televisieserie en om dichter bij haar familie te zijn. Charlie en Nicole spreken af dat ze hun huwelijk amicaal willen beëindigen, maar wanneer ze er niet uit komen en advocaten de touwtjes in handen nemen, escaleert de situatie snel.

Virgin River (seizoen 1)

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

The Confession Killer (seizoen 1)

Henry Lee Lucas is een seriemoordenaar die veroordeeld werd voor het vermoorden van drie mensen, waaronder zijn eigen moeder. Vervolgens bekend Lucas nog eens 600 moorden. De politie van Texas kon een hoop zaken sluiten, en Lucas werd ter dood veroordeeld. Echter, de seriemoordenaar loog over de meeste moorden. Waar iedereen uitging van 600 slachtoffers, bleek al snel dat niets in de wereld van Lucas is wat het lijkt. Journalisten en rechercheurs vonden steeds meer foutjes, discrepanties en onmogelijkheden in de claims en verhalen van de veroordeelde. Maar waarom zou Lucas in zulk detail liegen over dergelijke misdrijven? En hoe kan het dat iedereen er blind intrapte?

Three Days of Christmas (seizoen 1)

Vier zussen krijgen te maken met familiedrama’s en geheimen die zich afspelen in drie verschillende tijdsperiodes, en altijd op eerste kerstdag. De serie vertelt over drie verschillende fasen uit hun leven die een cruciale rol spelen: adolescentie, volwassenheid en bejaard. Dankzij het verstrijken van de tijd en de verschillende opvattingen van de drie worden diepe geheimen en individuele confrontaties tussen de zussen ontdekt.

A Christmas Prince: The Royal Baby

Het is opnieuw tijd voor een feestje in Aldovia. Er is namelijk een koninklijke baby op komst! Echt genieten geblazen is het niet, want als Amber en Richard hun afgezanten uit een afgelegen koninkrijk uitnodigen om de wapenstilstand te hernieuwen, blijkt het verdrag plotseling onvindbaar. De verhoudingen komen direct op scherp te staan.

V Wars (seizoen 1)

Dr. Luther Swann betreedt een wereld van horror wanneer een mysterieuze ziekte zijn beste vriend, Michael Fayne, transformeert in een moorddadig roofdier dat zich voedt met andere mensen. Naarmate de ziekte zich verspreidt en meer mensen worden getransformeerd, breekt de samenleving uiteen in kampen die tegenover elkaar staan en normale mensen afzetten tegen het groeiende aantal van deze vampieren. Swann begint aan een race tegen de klok om te begrijpen wat er gebeurt, terwijl Fayne opstaat om de machtige ondergrondse leider van de vampiers te worden.

The Best of Enemies

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, richt de film zich op de onwaarschijnlijke relatie tussen Ann Atwater, een uitgesproken burgerrechtenactivist en C.P. Ellis, een lokale Ku Klux Klan-leider. Ellis woonde met tegenzin een gemeenschapsvergadering bij tijdens de racistisch geladen zomer van 1971 waarbij het ging over de desegregatie van scholen in Durham in North Carolina. De ongelooflijke gebeurtenissen die zich ontvouwden, zouden Durham en de levens van Atwater en Ellis voor altijd veranderen.

Home for Christmas (seizoen 1)

Johanne is 30 jaar oud en is de enige onder haar vrienden en familie zonder partner. De voortdurende opmerkingen over haar alleenstaande leven en de verwachtingen van de samenleving van de perfecte familiekerstmis beginnen haar keel uit te hangen. Johanne begint een 24-daagse jacht op een partner om met Kerstmis mee naar huis te brengen.

The Post

Begin jaren 70 komt The Washington Post in het bezit van geheime documenten van het Amerikaanse Ministerie van Defensie. Deze documenten, beter bekend als de ‘Pentagon-Papers’, geven een beeld over de achtergrond op de gebeurtenissen tijdens de oorlog in Vietnam. Journalist Ben Bradlee en uitgever Kay Graham proberen vervolgens de documenten te analyseren.

Welke titels ga jij kijken?

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Kelly december 10, 2019 at 15:55

  V wars ga ik nog zeker kijken! 🙂

  • Reply Danique V. december 12, 2019 at 08:25

   Daar ben ik dus ook heel erg benieuwd naar!

 • Reply Nathalie december 12, 2019 at 09:24

  V-Wars zat ik ook al naar uit te kijken! De trailer zag er wel interessant uit, wel jammer dat Ian nu niet de vampier is haha, maar misschien ook wel heel leuk! Ben nu heel Vampire Diaries ook weer opnieuw aan het kijken met mijn vriend, zo lang geleden!

 • Leave a Reply