Netflix

Nieuw op Netflix: week 47

Een nieuwe week, nieuwe films en series op Netflix! Om een goed overzicht te houden, zetten wij alle nieuwkomers op een rijtje.

The choice

Travis Parker heeft alles wat een man zich maar kan wensen: een goede baan, trouwe vrienden en een droomhuis in een kleine stad in North Carolina. Hij is ervan overtuigd dat een serieuze relatie met een vrouw het goede leven enkel in de weg zou staan. Tot Gabby Holland haar intrek neemt in het huis naast het zijne. Ondanks Travis’ pogingen om vriendelijk te zijn, lijkt ze zich voortdurend aan hem te ergeren.

12 Years a Slave

De Verenigde Staten, 1841. Solomon Northup, een vrije zwarte man uit New York, wordt ontvoerd en verkocht als slaaf. Zijn gevangenschap is een constant strijd tussen overleven en het behouden van zijn waardigheid. De behandeling is onmenselijk, de plantage-eigenaar wreed en onvoorspelbaar, de angst tastbaar. Af en toe verlichten onverwachte blijken van mededogen zijn bestaan. In het twaalfde jaar van zijn beproeving ontmoet hij een hevige tegenstander van de slavernij. Deze ontmoeting zal voor altijd zijn leven veranderen…

Godless (seizoen 1)

Een wrede crimineel terroriseert het Wilde Westen en zoekt een voormalig lid van zijn bende dat een nieuw begin maakte in een rustig stadje waar alleen vrouwen wonen.

She’s Gotta Have It (seizoen 1)

Nola Darling moet haar tijd zien te verdelen tussen haar vrienden, haar werk en haar drie aanbidders. een nieuw perspectief op de film van Spike Lee in tien afleveringen.

Cuba and the Cameraman

De met een Emmy bekroonde filmmaker Jon Alpert volgt drie Cubaanse families gedurende vier tumultueuze decennia in de geschiedenis van het land.

Frontier (2 seizoenen)

In het Noord-Amerika van de achttiende eeuw vechten meedogenloze pelsjagers en ondernemers om de heerschappij over de bonthandel vanuit de machtige Hudson’s Bay Company.

Mars (1 seizoen)

Producenten Brian Grazer en Ron Howard (Apollo 13) nemen je mee op een dramatische en spannende reis naar Mars. De serie speelt zich af in het jaar 2033 en volgt een team van astronauten tijdens hun poging om de eerste succesvolle kolonie op Mars te stichten. Met mogelijke situaties uit de toekomst en in het heden is de wereldwijde miniserie MARS een mix tussen fictie-elementen en een documentaire. De meest briljante ruimtevaart-experts, waaronder Elon Musk, Neil deGrasse Tyson, NASA astronauten en meer, leggen uit wat de niet al te verre toekomst gaat brengen en waarom een leven op de iconische Rode Planeet niet langer science fiction is.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply