the princess switch switched again netflix
Netflix

Nieuw op Netflix: week 47

De dagen worden korter en dat betekent: lekker veel Netflixen! Afgelopen week was een rustige week wat betreft nieuwe Netflix titels, maar wél goed nieuws: de meeste nieuwe titels zijn kerstfilms!


The Princess Switch: Switched Again

Margarets kroning tijdens de kerst verstoort haar liefdesleven. Haar dubbelgangster Stacy probeert haar te helpen, maar zal een derde lookalike hun plan verpesten?


Flavorful Origins (seizoen 3)

Duik in de kostelijke wereld van de keuken van Chaoshan, ontdek de unieke ingrediënten en luister naar de verhalen van de mensen die deze creëerden.


Alien Christmas

Een jonge elf denkt dat een kleine alien een kerstkado is, maar weet niet dat haar nieuwe pop de zwaartekracht van de aarde wil vernietigen en alle cadeautjes wil stelen.


Kevin Hart: Zero F**ks Given

Kevin Hart maakt grappen terwijl hij steenovenpizza serveert vanuit zijn eigen huis. Hij grapt over mannelijke groepchats, seks na je 40e en het leven met COVID-19.


We Are the Champions

In deze docuserie worden verschillende unieke – vaak excentrieke of bizarre – wedstrijden en de gepassioneerde deelnemers onder de loep genomen.


Holiday Home Makeover with Mr. Christmas

Binnenhuisarchitect Benjamin ‘Mr Kerstmis’ Bradley werkt samen met een trouw team van ‘elfen’ om gezinnen te helpen hun huis te transformeren voor de feestdagen.


Dolly Parton’s Christmas on the Square

De kerstsfeer is ver te zoeken als een harteloze vrouw land in haar thuisstad probeert te verkopen. Zal ze door magie, muziek en herinneringen van gedachten veranderd worden?

Ga jij ook The Princess Switch: Switched Again op Netflix kijken?

Adorable Books is een Nederlandse boekenblog vol met recensies, nieuwtjes en tips. Op deze site recenseren vier meiden (Danique E., Danique V., Yara en Tedje) allerlei soorten boeken en films: van Young Adult tot romans en van literair werk tot chicklits!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.