Netflix

Nieuw op Netflix: week 47

Netflix heeft afgelopen week maar liefst 34 nieuwe titels toegevoegd! De leukste hebben wij hier voor jou op een rijtje neergezet.


Le flic de Belleville
Baaba Keita is geboren in Belleville waar hij als agent werkzaam is. Op een dag wordt hij getuige van de moord op zijn jeugdvriend Roland. Deze was de verbindingsofficier tussen Frankrijk en Miami. Baaba moet diens plaats innemen om de moordenaar te vinden. In Miami aangekomen wordt hij mee op sleeptouw genomen door de agent Ricardo.


Remi sans famille
De avonturen van de jonge Rémi, een wees, verzameld door de vriendelijke mevrouw Barberin. Op 10-jarige leeftijd wordt hij weggerukt van zijn adoptiemoeder en toevertrouwd aan meneer Vitalis, een mysterieuze rondreizende muzikant. Hij zal het harde leven van acrobaat leren en zingen om zijn brood te verdienen. Vergezeld van zijn trouwe hond Capi en van de kleine aap Joli-Coeur, leidt zijn lange reis door Frankrijk hem via ontmoetingen, vriendschappen en wederzijdse hulp naar het geheim van zijn origine.


Father Figures
Kyle (Owen Wilson) en Peter (Ed Helms) zijn een twee-eiige tweeling. Ze ontdekken dat hun vader, waarvan ze dachten dat hij al lang dood was, in feite nog springlevend is. Het enige probleem is dat het niet duidelijk is wie van hun moeders voormalige geliefden hun echte vader is. Ze besluiten daarom op pad te gaan om een aantal potentiële vaders te ontmoeten.


Alta Mar (seizoen 2)
Een grandioos trans-Atlantisch schip boordevol passagiers is op weg van Europa naar Zuid-Amerika op zoek naar een betere toekomst. Aan boord zijn de twee zussen Carolina en Eva, die even verschillend als onafscheidelijk zijn, en een knappe officier, Nicolás Sala, die het lot op de verkeerde plaats heeft gezet. Er dient een mysterie te worden opgelost: de moord op een passagier wiens naam niet op de passagierslijst staat en die niemand zich herinnert. Liefde, intriges en vele leugens … in een schip dat een verhaal verbergt in elk van zijn hutten en een duister geheim diep van binnen. Er is maar één ding duidelijk: de moordenaar kan het schip niet verlaten.


The Knight Before Christmas
Een 14e-eeuwse ridder komt door middeleeuwse magie in hedendaags Ohio terecht, waar hij valt voor een lerares natuurwetenschappen die niet meer in de liefde gelooft.

Welke titels ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply