Netflix

Nieuw op Netflix: week 46

Een nieuwe week, dat betekent nieuwe titels op Netflix! Om het overzicht te bewaren, zetten we de leukste titels die afgelopen week verschenen zijn op Netflix weer voor je op een rijtje.

Easy A

Olive krikt haar populariteit op door te doen alsof ze de schoolslet is. Zij geniet van haar nieuwe status, maar moet vervolgens bepalen of het allemaal de moeite waard is. Deze film met Emma Stone MOET je zien!

The Lady in the Van

Als toneelschrijver Alan zijn oprit beschikbaar stelt voor het busje van de charmant norse, dakloze Miss Shepherd, krijgen ze een opvallende maar sterke band.

The Divergent Series: Insurgent

Het tweede deel van Divergent staat sinds afgelopen week op Netflix! Tris en Four zijn voortvluchtigen en worden achternagezeten door Jeanine, de leider van de factie Eruditie. In een race tegen de klok moeten ze uitzoeken waar de familieleden van Tris hun leven voor hebben gegeven en waarom de leiders van Erudite er alles aan doen om ze tegen te houden.

A Christmas Prince

Om helemaal in de Christmas sferen te komen! Kerst begint vroeg voor een jonge, beginnende journaliste als ze naar het buitenland wordt gestuurd voor een primeur over een knappe prins die binnenkort koning wordt.

Mudbound

In Missisippi nemen een blanke en een zwarte familie het op tegen de harde realiteit van vooroordelen, landbouw en vriendschap in de verdeelde nadagen van WO II.

The Punisher

Marvel liefhebbers opgelet! Een voormalig marinier wil de criminelen straffen die verantwoordelijk zijn voor de moord op zijn gezin, maar raakt verstrikt in een militaire samenzwering.

The 5th Wave

De Aarde is er bijzonder slecht aan toe nadat aliens tot vier keer toe de aanval hebben geopend. Inmiddels leeft iedereen in angst en niemand vertrouwt elkaar meer. De 16-jarige Cassie is op de vlucht, op zoek naar haar jongere broer. Ze bereidt zich voor op de onvermijdelijke en dodelijke vijfde aanvalsgolf, maar stuit dan ineens op een jongeman die wel eens haar laatste redding zou kunnen zijn.
Naar welke film, serie of documentaire kijk jij uit? 

 

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Rowan november 20, 2017 at 10:53

    Jaaa de 5th Wave wil ik al zo lang zien! En Christmas Prince lijkt me echt heerlijk om in de kerstvakantie te kijken ­čśÇ

  • Leave a Reply