Netflix

Nieuw op Netflix: week 46

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Afgelopen week voegde Netflix 21 titels toe. De leukste nieuwe titels op Netflix zetten we voor je op een rijtje.


The Crown (seizoen 4)

Liefhebbers van The Crown, opgelet! Seizoen 4 is afgelopen week toegevoegd. Dit drama onthult de politieke en romantiek tijdens het bewind van Elizabeth II en de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20e eeuw vorm hebben gegeven.


Verliefd op Cuba

Loes wordt gebeld vanaf de Cubaanse Ambassade. Haar dochter gaat trouwen met een Cubaan. Vastbesloten dit huwelijk tegen te houden, vertrekt Loes naar Cuba. Op het eiland hervindt Loes echter haar geloof in de liefde, net als haar dochter.


Keizersvrouwen (seizoen 1)

Een wereld waarin macht, elite en luxe verleiden tot manipulatie. Waarin politieke spelletjes worden gespeeld en grenzen steeds verder worden verlegd. De ambitieuze Xandra Keizer raakt verstrikt in deze wereld en begint noodgedwongen een gevaarlijk dubbelleven. Terug in een leven vol seks, drugs en geweld waaruit ze jaren geleden is ontvlucht. Met moeite probeert ze haar man en dochter Lulu erbuiten te laten, maar dat lijkt onmogelijk als ze weer oog in oog komt te staan met haar criminele moeder.


Almost Christmas

Kerst nadert en de kinderen en kleinkinderen van Walter komen naar huis om samen de feestdagen door te brengen. Klinkt als een ideaal familieplaatje maar iedereen brengt zo zijn eigen problemen mee en nog niet iedereen heeft het overlijden van moederlief verwerkt.


What we wanted

Het huwelijk van een stel dat maar niet zwanger kan worden, wordt op de proef gesteld tijdens een vakantie op Sardinië en de buren maken de situatie nog moeilijker.


The Liberator (seizoen 1)

Een bont stel dappere soldaten worden echte helden tijdens de geallieerde invasie van Europa in de Tweede Wereldoorlog. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Welke film of serie ga jij sowieso kijken op Netflix?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply