Netflix

Nieuw op Netflix: week 46

The Crown liefhebbers opgelet: afgelopen week verscheen seizoen 3 op Netflix! Verder voegde Netflix 34 titels toe, waaronder het tweede en derde seizoen van Avatar: The Last Airbender en Klaus.


Avatar: The Last Airbender (seizoenen 2 en 3)

Water, Aarde, Vuur, Lucht. Vier volken. Eén wereld die wordt verscheurd door oorlog. Laat je opnieuw meevoeren door het epische verhaal Avatar: The Last Airbender, de animatieserie die binnen een mim van tijd een hit werd en de kijkers over de hele wereld wist te veroveren. Vanaf de ontdekking van de jong Luchtmeester in de ijsberg tot aan de slag bij Ba Sing Se en de beslissende confrontatie met de Vuurnatie beleef je alle spectaculaire avonturen weer opnieuw.


The Crown (seizoen 3)

The Crown richt zich op de vijfentwintig-jarige, pasgetrouwde Koningin Elizabeth II die geconfronteerd wordt met het ontmoedigende vooruitzicht van het leiden van ’s werelds beroemdste monarchie. Ondertussen smeedt ze een relatie met de legendarische premier Sir Winston Churchill. Het Britse Rijk is in verval, de politieke wereld in wanorde en een jonge vrouw bestijgt de troon…een nieuw tijdperk is aangebroken.


10 Days in Sun City
Bianca doet mee aan schoonheidswedstrijden. Haar vriend Akpos heeft zijn werk opgeofferd voor haar succes. Als ze de nationale missverkiezing van Nigeria wint, wordt Bianca een internationale beroemdheid. Akpos gaat met haar mee op campagne naar Zuid-Afrika voor een internationale missverkiezing. Hij krijgt echter onverwacht competitie van de oudere Otunba, die een oogje heeft op Bianca.


Ted en het geheim van koning Midas

Ted Stones reist naar Las Vegas voor een presentatie van archeologe Sara Lavroff. Ze heeft bewijs gevonden van het bestaan van de Halsketting van Midas, de mysterieuze koning die volgens de mythe alles wat hij aanraakte in goud liet veranderen.


Klaus

Een onhandige jongeman opent een postkantoor in een afgelegen dorp in het Noorden. Het enige probleem? Niemand schrijft er brieven. Aan zijn eenzame en werkloze bestaan tussen de norse bewoners komt een einde wanneer hij bevriend raakt met een bijzondere (Kerst)man, een speelgoedmaker genaamd Klaus.


Singel 39

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het goed voor elkaar: een carrière als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar Canadese minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om gewoon iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Naarmate de vriendschap zich ontwikkelt, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.


Mars (seizoen 2)
Het is het jaar 2033 en de eerste bemande missie naar Mars in de geschiedenis van de mensheid gaat eindelijk plaatsvinden. Zelfs met de beste training en materiaal beschikbaar, moet de Daedalus bemanning onmenselijke situaties ondergaan om de eerste succesvolle kolonie op Mars te stichten. In het heden tonen verschillende wetenschappers de vooruitgang in de voorbereiding naar deze droommissie.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply