Netflix

Nieuw op Netflix: week 46

Afgelopen week zijn er maar liefst 38 nieuwe films en series toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Wij zetten ze voor je op een rijtje! 

Narcos: Mexico (1 seizoen)

Volg het begin van de Mexicaanse drugsoorlog in de jaren 80 in dit waargebeurde, nieuwe Narcos-verhaal over de opkomst van het Guadalajara-kartel.

Follow Me

Een filmmaker wil online rijk en beroemd worden. Hij reist de wereld over om de kneepjes van het vak te leren van beïnvloedvers op social media.

The Kominsky Method (1 seizoen)

Acteercoach Sandy Kominsky en zijn beste vriend Norman Newlander maken elkaar aan het lachen terwijl ze leren omgaan met de ups en downs van het ouder worden.

Vai Anitta (1 seizoen)

Kijk mee achter de schermen bij Braziliaanse popster Anitta en haar vrienden en familie. Ze probeert elke maand een nieuw nummer en een nieuwe muziekvideo te maken.

Dogs (1 seizoen)

Deze zes intieme verhalen gaan nader in op de blijvende emotionele band die zich vormt tussen honden en hun verzorger, ongeacht de omstandigheden.

Cam

Alice is een jong meisje dat vaak voor haar webcam zit. Ze plaatst veel foto’s van zichzelf op haar website. Op een dag doet ze echter een vreemde ontdekking. Ze merkt dat ze op haar site op onverklaarbare wijze vervangen is door een exacte replica van zichzelf. Tot haar verbijstering weet deze replica verrassend veel persoonlijke zaken van haar en respecteert ze de privacy niet.

The Princess Switch

In de week voor Kerstmis ruilt de hertogin van Montenaro genaamd Margaret van plaats met de lookalike Stacy, een Amerikaanse afkomstig uit Chicago. De zaken worden ingewikkeld wanneer Margaret met een beetje hulp van magie verliefd wordt op de collega van Stacy. Laatstgenoemde valt dan weer voor de verloofde van Margaret.

The Ballad of Buster Scruggs

Omnibusfilm verdeeld over zes hoofdstukken die allen verhalen over het Wilde Westen met de zingende cowboy Buster Scruggs als centrale figuur. In ‘Near Algodones’ komt een aspirant-bankovervaller lijnrecht tegenover een bankbediende te staan. ‘Meal Ticket’ volgt twee vermoeide rondreizende mannen. De een is impresario, de ander een artiest zonder armen en benen. Deze reciteert teksten gaande van beroemde poëzie tot de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring. In ‘The Gal Who Got Rattled’ komt een vrouw op een kermiswagen onverwachts in aanraking met de liefde. In ‘The Mortal Remains’ bevinden drie kibbelende personen zich op een metafysische reis, zonder terugkeer.

The Age of Adaline

Adaline is rond de eeuwwisseling geboren. Na een mysterieus ongeval in de jaren 30 blijft ze voor eeuwig jong. Na jaren van eenzaamheid ontmoet ze eindelijk een man voor wie het misschien de moeite waard is om haar onsterfelijkheid op te geven.

Tarzan

Diep in de Afrikaanse jungle geeft een gorillamoeder een achtergelaten baby de naam Tarzan en neemt hem aan als haar eigen zoon, ook al schuwt de leider, de zilverrug Kerchak, dit onbehaarde wonder. Tarzan groeit op met zijn bijdehante apevriendje Terk en zijn neurotische kameraad, de olifant Tantor. Zo ontwikkelt hij alle instincten van een dier en leert hij alles over de jungle, terwijl hij razendsnel door de bomen zweeft en zwaait. Maar als plotseling zijn soortgenoten verschijnen, waaronder de beeldschone Jane, staan twee werelden op het punt een te worden.

Christmas Wedding Planner

Weddingplanner Kelsey Wilson staat op het punt haar grote doorbraak te beleven als ze wordt gevraagd om de overdadige en exclusieve bruiloft van haar geliefde nichtje te organiseren. Alles loopt op rolletjes, totdat de knappe Connor McClane, een privédetective, opdaagt en Kelsey’s wereld op zijn kop zet. Connor is door een onbekende ingehuurd om de voorbereidingen voor de bruiloft te verstoren. Daar slaagt hij in, maar hij weet ook het hart van Kelsey te winnen.

Schone Handen

Sylvia (Thekla Reuten) en haar man Eddie (Jeroen van Koningsbrugge) leiden een luxeleventje in Amsterdam Oud-Zuid met hun twee kinderen. Wat de bron van die luxe is, heeft Sylvia verdrongen. Want Eddie houdt zijn bloeiende drugshandel buiten de deur. Een brutale politie-inval en vernederende huiszoeking schudden Sylvia wakker. Wanneer alles fout dreigt te lopen probeert Sylvia haar jonge kinderen te beschermen en het misdaadmilieu te ontvluchten. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet, want ze beseft dat Eddie haar niet zomaar zal laten gaan. Ze weet immers te veel.

The Bridge (seizoen 3)

Als er een lijk wordt ontdekt op de brug tussen Denemarken en Zweden zullen de detectives van beide landen de handen in één moeten slaan op jacht naar de dader.

Dicte (3 seizoenen)

Dicte Svendsenw ordt misdaadjournalist en dankzij haar mensenkennis en betrokkenheid kan ze gecompliceerde misdaden sneller oplossen dan het lokale rechercheteam.

Kriger (seizoen 1)

Een oorlogsveteraan die wordt achtervolgd door schuldgevoelens over zijn laatste missie, infiltreert met de weduwe van zijn beste vriend in een gevaarlijke motorbende.

Transferts (1 seizoen)

Na een bootongeluk wordt houtbewerker en huisvader Florian wakker in het lichaam van een politieagent. Deze leidt een speciale eenheid tegen illegale lichaamstransfers.

Verder zijn er nieuwe afleveringen te zien van Riverdale, Arrow, Dynasty, The Good Place en The Flash.

Welke film of serie wil jij graag zien op Netflix? 

Photo by freestocks.org on Unsplash

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly november 19, 2018 at 19:00

    The age of Adaline ga ik vanavond kijken 🙂

  • Leave a Reply