Netflix

Nieuw op Netflix: week 45

Deze week zijn er weer een heleboel films en series toegevoegd op Netflix. Benieuwd welke? Wij zetten alles weer voor je op een rijtje.

The Sinner (seizoen 1)

Als een jonge moeder zich niet kan herinneren waarom ze een vreemde heeft doodgestoken, probeert een sympathieke rechercheur alsnog het mysterie te ontrafelen.

The Journey Is the Destination

Dan Eldon was fotojournalist en pas 22 toen hij gedood werd door een woedende menigte in Somalië. Met zijn collages blonk hij ook uit als kunstenaar. The Journey Is the Destination recreëert het levensverhaal van de kunstenaar en activist die de strijd, pijn en hoop van de geteisterde regio documenteerde. Een hommage aan zijn dapperheid en levenslustigheid.

Honey, I Shrunk the Kids

Wayne Szalinski is een verstrooide wetenschapper die een verkleinmachine ontwikkelt. Wanneer iemand een honkbal door de ruit en in de baan van de laser van de machine slaat, begint deze te werken. Wayne’s kinderen en twee buurkinderen worden verkleind. Wayne veegt ze per ongeluk op, en zet ze weg bij het afval, en dus moeten de kinderen door de tuin reizen, terug het huis in. Ondertussen krijgen ze te maken met gigantische insecten, watersprinklers en een grasmaaier.

The Killer

In een wetteloze woestijn wil de teruggetrokken Cabeleira erachter komen wat er is gebeurd met zijn vader, een bandiet, waarna hij zelf een gevreesde moordenaar wordt.

Bon Cop Bad Cop 2

Acht jaar zijn verstreken sinds Martin Ward en David Bouchard elkaar op spectaculaire wijze ontmoetten op de grens van Quebec en Ontario. De twee mannen zijn vrienden gebleven maar de tijd begint zijn tol te eisen en ze hebben elkaar al bijna een jaar niet gesproken. Nu staan ze echter voor een nieuwe missie waarbij ze een belangrijke bende autodieven moeten zien te pakken. Al snel blijkt dat ze voor hetere vuren komen te staan dan ze hadden verwacht.

Long Time Running

De documentaire Long Time Running volgt de populaire rockband The Tragically Hip op hun laatste tournee door heel Canada in 2016. Dit is een zware en emotionele rondgang, want frontman Gord Downie heeft een hersentumor.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply