Let it Snow
Boeken

Nieuw op Netflix: week 45

Iedere week komt er weer een nieuwe kerstfilm bij op Netflix, super leuk! Behalve dat staat er weer het nodige aan nieuwe films en series online.

The Town

Terwijl hij plannen maakt voor een overval waarmee zijn gang de grootste buit ooit kan binnenhalen, zoekt een ervaren dief een manier om zijn leven en woonplaats achter zich te laten. Ondertussen probeert hij de FBI-agent te ontwijken die hem en zijn groep wil oppakken. Ben Affleck staat aan het hoofd van een geweldige cast. Daarnaast is hij ook de regisseur en heeft hij meegeschreven aan deze spannende en enthousiast ontvangen thriller die zich – vaak op explosieve wijze – afspeelt op gedurfde locaties in Boston.

Let it Snow

Een sneeuwstorm treft op kerstavond een klein stadje, met de nodige gevolgen voor vriendschappen, het liefdesleven en de toekomst van een groep scholieren.

Groene eieren met ham

Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.

Little Things

Een samenwonend stel van in de twintig worstelt met de ups en downs van werk, moderne relaties en het vinden van een eigen identiteit in het hedendaagse Mumbai.

The End Of the F *** ing World – seizoen 2

In deze op een stripverhaal gebaseerde serie vol zwarte humor gaat een bijna psychopathische tiener samen met een opstandige avonturierster op een rampzalige roadtrip.

Minimalism: A Documentary About the Important Things

In deze documentaire waarin ‘minder is meer’ centraal staat, worden mensen geïnterviewd die het Amerikaanse ideaal afwijzen dat materialisme gelukkig maakt.

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly november 12, 2019 at 16:38

    Let it Snow vond ik echt zó slecht. Jammer, de Kerstfilms dit jaar op Netflix zijn tot nu toe echt bagger als je het mij vraagt haha. Little Things ga ik nog wel eens kijken 🙂

  • Leave a Reply