Netflix

Nieuw op Netflix: week 44

Een nieuwe week: nieuwe films en series op Netflix! Wij zetten ze, zoals iedere week, weer voor je op een rijtje zodat je niks mist in jouw Netflix-aanbod! 

Rapunzel

YAY! Rapunzel (Tangled) staat sinds vorige week op Netflix! Disney verfilmde het sprookje van de gebroeders Grimm over Rapunzel, een langharige schoonheid die gevangen is gezet in een toren door de boze heks Moeder Gothel.

Modern Family seizoen 8

Mordern Family fanaten opgelet: sinds vorige week staat seizoen 8 van de grappige serie op Netflix.

The Persuit of Happyness

The Pursuit of Happyness is het inspirerende, waargebeurde verhaal over het leven van Chris Gardner. Het leven van Chris Gardner (Will Smith) bestaat uit onbetaalde rekeningen en onverkoopbare handel. Wanneer zijn vrouw hem verlaat, moet hij hun vijfjarige zoontje Christopher (Jaden Smith) alleen opvoeden.

Salt

Nadat ze wordt verdacht een Russische spion te zijn, slaat CIA-agent Evelyn Salt (Angelina Jolie) op de vlucht en ze gebruikt elke tactiek om haar achtervolgers te ontlopen.

Seven Pounds

Om zijn verleden dat hem kwelt achter zich te laten besluit Ben Thomas (Will Smith) zeven onbekende mensen een helpende hand toe te steken en zo hun levens drastisch te veranderen. Een daarvan is Emily Posa (Rosario Dawson), een aantrekkelijke, levenslustige vrouw die kampt met een hartkwaal en een belastingschuld.

Hancock

Heel wat films met Will Smith zijn deze week toegevoegd! Zo ook Hancock, een superheld met onder andere bovenmenselijke spierkracht, het vermogen om te vliegen, en onkwetsbaarheid. Zijn glorietijd lijkt echter voorbij…

The Stanford Prison Experiment

Een Stanford-professor onderzoekt de psychologie van het gevangenschap door 24 mannelijke testpersonen een rol als bewaker of gevangene te geven in een nepgevangenis.

Naar welke titel kijk jij uit? 

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Kelly november 6, 2017 at 13:05

    Ik ben benieuwd naar salt 🙂

  • Reply Anna november 6, 2017 at 16:18

    Ben heel benieuwd naar The Stanford Prison Experiment. Ik heb dit experiment altijd al fascinerend (en bizar!) gevonden, dus ben erg benieuwd naar deze film. Heb toevallig afgelopen week The Experiment op Netflix gekeken, wat ook op dat experiment gebaseerd is.

  • Leave a Reply