Netflix

Nieuw op Netflix: week 44

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Vorige week verschenen er maar liefst 44 nieuwe titels op Netflix. Wij zetten de leukste titels die nieuw op Netflix zijn voor je op een rijtje!

Pan

Pan vertelt het welbekende verhaal van Peter Pan, helemaal vanaf de oorsprong. Peters moeder legt hem te vondeling bij een weeshuis als hij nog een baby is. Jaren later wordt Peter ontvoerd naar Neverland door de kwaadaardige piraat Blackbeard. Daar ontmoet hij mensen die zijn levenslange vrienden of aartsvijanden zullen worden.


Christmas made to order

Architect Steven heeft zijn familie uitgenodigd voor kerst, maar weet niet goed hoe hij alles moet regelen. Daarom huurt hij feestdagenexpert Gretchen in. Zij zorgt voor de ultieme kerstsfeer in huize Steven en er springt een vonk over tussen de twee. Als Gretchen een belangrijke kans krijgt, moeten ze beslissen wat écht belangrijk is in het leven.


My Christmas Inn

De ouders van zakenvrouw Jennifer zijn dit jaar niet thuis in de kerstvakantie, dus besluit ze naar Alaska te gaan. Daar staat de oude herberg die Jennifer heeft geërfd van haar oma. Een lokale advocaat wil haar helpen met de papieren én de renovatie. Terwijl ze aan het klussen zijn, gaat Jennifer zich steeds meer thuisvoelen in Alaska.


Christmas Wonderland

Een galeriecurator gaat met de feestdagen terug naar haar geboorteplaats. Oude passies komen weer tot leven als ze zich herenigt met haar liefde van de middelbare school.


Little Women

Amy, Meg, Jo en Beth March groeien op in Noord-Amerika, in de nasleep van de Burgeroorlog. Jo ontwikkelt een diepe vriendschapsband met hun buurjongen Laurie.


Sex and the City: The Movie

Carrie, Samantha, Charlotte, Miranda en Mr. Big: allemaal keren ze terug voor de filmversie van de populaire tv-serie.


The Lucky One

Logan keert terug naar Amerika na zijn derde missie in Irak. Bij zich draagt hij een gevonden foto, waaraan hij naar zijn idee, zijn leven te danken heeft. Op die foto staat een onbekende vrouw. Hij besluit naar haar op zoek te gaan.


Magic Mike XXL

Drie jaar nadat Mike op zijn hoogtepunt het strippersleven vaarwel zei, besluiten de overgebleven leden van de Kings of Tampa ook de handdoek in de ring te gooien. Maar dan wel op hun manier: Nog één keer knallen in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike in de spotlights.


My Sister’s Keeper

Een voormalige advocate belandt weer in de rechtszaal als zij en haar man worden aangeklaagd door hun 11-jarige dochter, die de macht over haar eigen lichaam eist.


Holidate

Twee singles die elkaar nauwelijks kennen en niet alleen willen zijn tijdens de feestdagen, worden elkaars platonische metgezel, maar krijgen dan gevoelens voor elkaar.


Zwaar Verliefd

Isa is een jonge, sympathieke, succesvolle dierenarts. Toch is ze onzeker, vooral over haar lijf en de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Rubens labrador redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven. Ze laat zich door haar zusje en vriendinnen overhalen haar eetpatroon te veranderen en te gaan sporten.

Naar welke nieuwe films op Netflix kijk jij uit?

Tedje (1993) leest het liefst romans, maar een spannende thriller wordt ook altijd gewaardeerd. Ze werkt als freelance content creator en je kunt haar wakker maken voor lekker eten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.