Netflix

Nieuw op Netflix: week 44

Netflix heeft afgelopen week maar liefst 54 nieuwe titels toegevoegd! Wow! De allerleukste zetten wij voor jou op een rijtje.


The House of Flowers Presents: The Funeral
De broer en zussen De la Mora rouwen publiekelijk tijdens de begrafenis van hun moeder Virginia, waar zich diverse onaangename verrassingen en ongelukjes voordoen.


Atypical (seizoen 3)
Sam Gardner, een 18-jarige autist, gaat op zoek naar zichzelf en naar de liefde. Het wordt een pijnlijke maar prachtige tocht die ook het leven van zijn familie op zijn kop zet. Ze worden stuk voor stuk gedwongen om te veranderen. Sam is een vriendelijke jonge man die geïnteresseerd is in pinguïns, een hekel heeft aan lawaaierige omgevingen en online datingadvies wel heel letterlijk neemt. De centrale vraag in deze ‘coming of age’ serie: wat betekent het nou echt om normaal te zijn?


Resident Evil: Retribution
Het dodelijke T-Virus van de Umbrella Corporatie blijft de aarde teisteren en transformeert de wereldbevolking in vleesetende zombies. De laatste hoop voor het menselijk ras is Alice (Milla Jovovich). Zonder veilige plek blijft Alice jagen op de verantwoordelijke van de uitbraak, wat haar in Tokio, New York, Washington en Moskou brengt. Samen met een groep geallieerde en vertrouwde vrienden moet ze zich een weg uit de vijandelijke wereld zien te vechten.


Jawbreaker
In de poging een goede verjaardagsgrap uit te halen doen de vriendinnen Julie, Foxy en Courtney net alsof ze een vriend kidnappen. Ze schuiven een snoepbal in haar mond om te zorgen dat ze niet schreeuwt. Ze verslikt zich echter, en overlijdt. Het is nu aan de drie meiden om de misdaad te verbergen.


Jonah Hex
In opdracht van het Amerikaanse leger trekt premiejager Jonah Hex (Josh Brolin), wiens gezicht akelig vervormd is, door het Wilde Westen om de voodoobeoefenaar Quentin Turnbull (John Malkovich) te pakken te krijgen. Turnbull heeft namelijk niet veel goeds in de zin, en dat is een understatement.


Hampstead
Hampstead Village, Londen. De Amerikaanse weduwe Emily Waters kan zich moeilijk focussen op de dingen die aandacht nodig hebben, haar mooie appartement, haar financiën en haar zoon. Ondanks de hulp van haar goede vriendin Fiona wil ze niet toegeven aan het feit dat ze door het leven zwerft zonder na te denken over haar toekomst. Op een dag ziet ze vanuit haar raam een vervallen schuur die bewoond lijkt te worden door een slordige man. Ze is getuige van een aanval op hem door een groep professionele misdadigers. Geschokt belt ze de politie en wacht op hulp. De volgende dag besluit ze zelf op onderzoek uit te gaan in de bossen.


American Son
In een regenachtig Zuid-Florida loopt de bezorgde moeder Kendra Ellis-Connor om 3 uur ’s nachts bezorgd te ijsberen in de wachtruimte van een politiebureau, terwijl ze probeert te achterhalen wat er met haar vermiste zoon is gebeurd. Ze probeert erachter te komen waar haar zoon is, maar wordt geconfronteerd met een reeks frustrerende, onbeantwoorde vragen. Ze moet een weg zien te banen door een systeem van onbewuste vooroordelen, verstrengelende perspectieven en een gespannen dynamiek met haar ex-man.


Hache (seizoen 1)
Hache is geïnspireerd op echte gebeurtenissen en volgt Helena die begint als een eenvoudige prostituee in de handen van Malpica, het hoofd van een maffia-bende die in de jaren zestig in Barcelona actief is. Al snel verovert ze het hart van de gevaarlijke drugsbaas en ontwikkelt ze de vaardigheden om in zijn kartel hogerop te komen. Helena zal een zondig leerproces doorlopen dat haar uit de meest betekenisloze positie zal halen om de leider van diezelfde organisatie te worden.


The Bucket List

Je leeft maar een keer, dus waarom verlaat je het leven niet met stijl? Dat is wat twee kamergenoten op de kankerafdeling, een opvliegende miljardair (Jack Nicholson) en een intelligente automonteur (Morgan Freeman), besluiten te doen als ze het slechte nieuws horen. Ze maken een lijst van dingen die ze nog willen doen voor hun dood en gaan de wijde wereld in voor het avontuur van hun leven.

The Road to El Camino: Behind the Scenes of El Camino: A Breaking Bad Movie
Aaron Paul, Vince Gilligan en andere leden van de cast, producten en crew delen verhalen en filmmateriaal over het maken van ‘El Camino’.

Welke films en series ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply