Netflix

Nieuw op Netflix: week 44

Netflix
Netflix heeft afgelopen week weer een hoop seizoenen van series en nieuwe films erop gezet. De leukste heb ik voor jou op een rijtje gezet!

Tytgat Chocolat (seizoen 1)

Jasper Vloemans werkt als inpakker bij het chocoladebedrijf Tytgat Chocolat en wordt verliefd op zijn collega Tina, een meisje van Kosovaarse afkomst. Wanneer Tina
plots uitgewezen wordt naar haar land van herkomst, blijft Jasper met een gebroken hart achter. Achter de rug van hun familie en de directie van Tytgat Chocolat reizen haar vrienden haar achterna, aangevoerd door de dolverliefde Jasper.

Bevergem (seizoen 1)

Bevergem, op zekere dag neemt stand-up comedian Freddy De Vadder er zijn intrek. Waarom? Dat weet niemand. En hij doet er zelf ook het zwijgen toe.
De Bevergemnaars zijn gecharmeerd door de aanwezigheid van de excentrieke rock-and-rollfiguur, maar al senl wordt duidelijk dat de dorpelingen zelf nog veel excentireker zijn.
Ieder van hen neemt buitenstaander Freddy in vertrouwen en daarbij komen allerlei kleinburgelijke intriges aan de oppervlakte tussen enerzijds luidruchtige alfamannetjes en (en -vrouwtjes) en anderzijds brave, onhandige underdogs.
In de aanloop naar de jaarlijkse dorpsfeesten raken de gemoederen nogal verhit, maar Freddy slaat alle heisa gade en blijft ten allen tijde de onbewogen beweger.

Vuurzee (seizoen 2)

De rust lijkt terug te keren in Boedzand. Tot er een verbijsterend bericht binnenkomt: de belager van Yasmin komt vrij door gebrek aan bewijs. Iedereen is verontwaardigd, in het bijzonder de familie Aslan. De nacht dat hij vrijkomt, blijkt het huis van zijn vrouw in lichterlaaie te staan. Als er nog meer branden volgen, grijpt de angst snel om zich heen. Wie zit er achter de branden en waarom? Is er iemand uit op wraak? En heeft het iets te maken met het geheim van Yasmin?

House of Cards (seizoen 6)

Frank Underwood zegt de President toe dat hij zich schikt in zijn rol als congreslid en het werven van stemmen. Ondertussen smeedt hij thuis echter een eigen plan, met zijn vrouw Clair Underwood, om zich op gepaste wijze te wreken. Underwood heeft het op de hoogste positie in het Witte Huis gemunt: het presidentschap.

They’ll Love Me When I’m Dead

Acteurs, crewleden en andere betrokkenen bespreken de tumultueuze totstandkoming van The Other Side of the Wind, de laatste, onafgemaakte film van Orson Welles.

The Holiday Calendar

Een getalenteerde fotografe die vastzit in een uitzichtloze baan, erft een antieke adventkalender die mogelijk de toekomst voorspelt en haar de weg wijst naar de liefde.

Death at a Funeral

Je vrienden kun je kiezen, maar met je familie zit je opgescheept.
Als de vader van dit zeer Britse zooitje ongeregeld komt te overlijden is iedereen in eerste instantie in diepe rouw. Tot de dag van de begrafenis… ’s Ochtends bezorgt de lijkwagen het verkeerde lijk, besterft zoon Daniel het van de zenuwen omdat hij een lijkrede moet uitspreken, waar niemand het mee eens is en heeft een vloekende oud-oom-in-rolstoel een wel heel erg onvoorspelbare stoelgang… Als een ongenode dwerg dan ook nog eens de deksel van de familie-beerput lijkt te blazen, bereikt de situatie het kookpunt. Een pot ‘valium’ lijkt uitkomst te bieden… Aan Daniel de ondankbare taak om het afschuwelijke familiegeheim begraven te láten en zijn vader begraven te kríjgen!

Jumping The Broom

Een meisje dat ongelukkig is in de liefde ontmoet bij toeval de man van haar dromen. Het duurt niet lang voordat het koppel verloofd is en hun bruiloft aan het plannen is op het landgoed van de familie van de bruid: Martha’s Vineyard. De twee families kunnen echter niet zo goed met elkaar omgaan als het liefhebbende paar gehoopt had. De traditionele, passief-agressieve moeder van de bruidegom is verontwaardigd dat ze nu pas aan de aankomende bruid wordt voorgesteld en er ontstaat onmiddellijk wrijving tussen de twee moeders. De belemmeringen tussen de twee families voorspellen niet veel goeds voor de bruid en bruidegom, wanneer de grote dag snel nadert.

Teigetjes Film

Terwijl de overactieve, altijd vrolijke Teigetje door het bos stuitert, richt hij overal schade aan. Hij vraagt al zijn vrienden om mee te gaan stuiteren, maar de anderen hebben het te druk en kunnen niet stuiteren. Teigetje is dus de enige in zijn soort. Dat is wel leuk, maar als je niemand hebt om mee te stuiteren, dan wordt het soms wel eens eenzaam. Zouden er nog meer teigetjes zijn in het bos? Teigetje is vastbesloten om zijn familie te vinden.

Barfi!

Het is in de jaren 70, ergens in India waar drie jonge mensen leren dat de liefde niet kan worden gedefinieerd door normale en abnormale maatschappelijke normen. Barfi is een doofstomme jongen die verliefd wordt op Shruti. Onder maatschappelijke en ouderlijke druk is zij genoodzaakt om te trouwen met een ‘gewone’ man zodat zij ook een ‘normaal’ leven kan leiden. Vele jaren later kruisen hun paden voor een tweede keer, als Barfi vlucht voor de politie en inmiddels verliefd is op Jhilmil.

Christmas With a View

Op Kerstmis bruist Thunder Mountain Ski Resort wanneer de vermaarde Shane Roarke tot de nieuwe chef-kok wordt benoemd. Clara Garrison is niet zo enthousiast en focust zich in plaats daarvan op zich opnieuw te vestigen na haar mislukte poging om een restaurant in de stad te openen. Zullen hun paden elkaar voortdurend kruisen, zal hun gedeelde passie voor koken hen samenbrengen of zullen ze door geheimen uit elkaar worden gehouden?

Welke films of series ga jij kijken?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kelly november 5, 2018 at 17:29

    The Holiday Calender was zo leuk! Te schattig 🙂

  • Leave a Reply