Netflix

Nieuw op Netflix: week 43


Deze week heeft Netflix niet heel veel nieuwe films en series toegevoegd. Toch kun je wel zeggen dat vrijwel iedereen die Netflix kijkt erg enthousiast was deze week. Lees snel verder om te kijken waar wij het over hebben.

Juno

De eigenzinnige tiener Juno wordt geconfronteerd met een ongeplande zwangerschap en bedenkt een plan om de perfecte adoptieouders te vinden voor haar ongeboren baby.

Riphagen

Een biografie van Andries Riphagen, een Nederlandse crimineel die tijdens de Tweede Wereldoorlog ondergedoken joden chanteerde en verantwoordelijk was voor honderden doden.

Shahid

Shahid is een biopic en daarin wordt het verhaal verteld van Shahid Azmi. Dit is een advocaat en mensenrechtenactivist die zijn leven waagde om de van terrorisme beschuldigde Fahim Ansari te verdedigen.

Stranger Things, seizoen 2

Een vermiste jongen. Een overheidslab vol vreselijke geheimen. Een duistere kracht die een heel dorp op zijn kop zet.

Joan Didion: The Center Will Not Hold

Literair icoon Joan Didion kijkt terug op een carriĆØre en haar persoonlijke problemen in deze openhartige documentaire, geregisseerd door haar neef Griffin Dunne.

Welke films en series heb jij al bekeken?

Previous Post Next Post

2 Comments

  • Reply Rowan oktober 30, 2017 at 14:26

    Stranger Things yaaaay! Ik ben vanochtend begonnen en ben heel benieuwd naar het nieuwe seizoen šŸ™‚

  • Reply Lies oktober 30, 2017 at 20:09

    Juno heb ik al eens gezien, maar nu die op Netflix staat ga ik hem zeker nog een keer kijken! Ik vond het namelijk een hele leuke en mooie film. Stranger Things wil ik ook zeker nog eens gaan kijken als ik met wat andere series klaar ben.

  • Leave a Reply