Netflix

Nieuw op Netflix: week 43

Netflix heeft 33 nieuwe films en series toegevoegd aan de lijst! Benieuwd om welke het gaat? De leukste zetten wij voor jou op een rijtje.


The Clovehitch Killer
De tiener Tyler is vrijwilliger bij de lokale kerk en een plichtsgetrouwe zoon van zijn vader Don, die zelf hoog aanzien kent in de gemeenschap. Meer dan tien jaar geleden was er in hun rustige dorp opschudding wanneer tien vrouwen gemarteld en vermoord werden teruggevonden. De dader, die meteen de bijnaam Clovehitch kreeg, is tot op de dag van vandaag nog steeds niet opgepakt. Tylers leven wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer hij bij de spullen van zijn vader een reeks verontrustende beelden vindt die verband houden met de moorden.


The Kominsky Method (seizoen 2)
De zon gaat nog niet onder voor de ooit beroemde Sandy Kominsky en zijn oude makker, Norman Newlander. Kominsky verdient tegenwoordig zijn geld als acteercoach. De twee vrienden gaan de strijd aan tegen de onvermijdelijke wendingen van het leven, terwijl ze door hun latere jaren navigeren in Los Angeles, een stad die waarde hecht aan jeugd en schoonheid. Ondertussen praten ze over hun dochters en hun geliefden.


Rattlesnake
De single moeder Katrina is in alle staten wanneer haar dochter gebeten wordt door een ratelslang. Een mysterieuze vrouw biedt hulp aan, maar vraagt hiervoor een wederdienst. Onbewust sluit Katrina een pact met de duivel.


It Takes a Lunatic
Deze documentaire volgt het leven en de carrière van acteercoach en mede-oprichter/directeur van het American Place Theater, Wynn Handman. In deze documentaire komen bekende Hollywoodsterren en collega’s aan het woord die met Wynn hebben gewerkt of door hem zijn beïnvloed en bovendien licht Wynn het verloop van zijn leven toe. Portret van een provocatieve en vernieuwende kunstenaar.


Hellboy
Hellboy krijgt een missie toegewezen in Londen waar de oude geest van een kwade heks uit de dood is herrezen. Hij moet Nimue, de consorten van Merlin en de Blood Queen zien te verslaan. Hun strijd zal echter leiden tot het einde van de wereld. Een lot dat Hellboy wanhopig probeert af te wenden.


Daybreak (seizoen 1)
In een post-apocalyptisch Glendale, Californië is de 17-jarige outcast Josh op zoek naar zijn vermiste vriendin Sam. Samen met een groep buitenbeentjes, waaronder de 12-jarige pyromaan Angelica en Josh’s voormalige middelbare school-pestkop Wesley, die nu een pacifistische samoerai is geworden, probeert Josh in leven te blijven. Ondertussen krijgen ze te maken met hordes gewelddadige bendes, zombie-achtige wezens genaamd Ghoulies, en al het andere dat deze dappere nieuwe wereld op hem afstuurt.


Berlin, I Love You
De film volgt diverse personen in hun zoektocht naar liefde, tolerantie en verlossing in Berlijn. Zo is er Jane. Wanneer zij het jongetje Nizar vindt is ze vastbesloten hem te helpen, maar haar moeder Margaret loopt niet meteen warm voor dat idee. Ook is er Burke die al wat pech heeft gekend in zijn leven. Hij valt voor de mooie Katarina.

Naar welke series en films ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply