Netflix

Nieuw op Netflix: week 43

Een nieuwe week, en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Er zijn weer een heleboel nieuwe afleveringen van verschillende series op Netflix verschenen. Perfect om je favoriete serie te gaan bingewatchen met dit herfstige weer! 

The Intervention

Peter en Ruby zijn getrouwd en hebben drie kinderen. Samen met een hechte vriendenclub gaan ze een weekendje weg naar een prachtig zomerhuis. Wat een ontspannen uitje had moeten worden, blijkt in werkelijkheid een vooropgezet plan van de drie andere koppels om het echtpaar te confronteren met hun constante geruzie. Ze raden hen aan om te scheiden voordat de situatie onhoudbaar wordt. Terwijl Peter en Ruby met hun neus op de feiten worden gedrukt, moeten hun vrienden erkennen dat deze interventie misschien ook wel voortkomt vanuit hun eigen problemen.

Jefe

Een lompe, egocentrische zakenman lijkt op het punt te staan om alles te verliezen, maar dan helpt een nachtelijke schoonmaakster op kantoor hem om verlossing te vinden.

Been So Long

Een alleenstaande moeder in Camden Town in Londen hoort violen wanneer ze een knappe vreemdeling met een verleden ontmoet. Maar ze weet niet of ze hier al aan toe is.

Chilling Adventures of Sabrina

Magie en kattenkwaad versmelten als de mensenheks Sabrina laveert tussen twee werelden: haar leven als sterfelijke tiener en haar familieroeping, de Kerk van de Nacht.

Bodyguard

In deze serie helpt een oorlogsveteraan een terreuraanslag te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht.

Verder zijn er nieuwe afleveringen verschenen van Arrow (S07E02), Crazy Ex-Girlfriend (S04E03), Dynasty (S02E03), The Good Place (S03E05), Riverdale (S03E03) en Supergirl (S04E02).

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply