Netflix

Nieuw op Netflix: week 42

Een nieuwe week en dat betekent weer een heleboel nieuwe films en series op Netflix! Om het overzicht te bewaren hebben we de leukste nieuwe titels voor je op een rijtje gezet. 

Riverdale seizoen 2 aflevering 2

YES! Vorige week is het nieuwe seizoen van Riverdale van start gegaan en deze week is de tweede aflevering op Netflix verschenen. Heb jij hem al gezien?

Zoolander 2 (2016)

Tien jaar nadat de mode-iconen Derek en Hansel beroemd zijn geworden als supermodel, gaan ze weer aan de slag wanneer ze worden gevraagd voor een supergeheime missie.

Dynasty seizoen 1 aflevering 2

Heb jij de serie Dynasty al gezien? Het is een serie met een Gossip Girl-achtige sfeer. Klinkt goed, toch?  Afgelopen week stond de tweede aflevering op Netflix.

Dirty Grandpa (2016)

Een saaie advocaat gaat binnenkort trouwen en is op pad met zijn opa, gespeeld door Robert De Niro. Deze opa is net weduwnaar geworden en stort zich volledig op de geneugten van het leven. En dat gooit het leventje van de saaie kleinzoon flink door de war.

Helix (2 seizoenen)

Bij het onderzoek naar een mogelijke uitbraak op een onderzoeksstation op de Noordpool ontdekken wetenschappers een nieuw virus dat de mensheid zou kunnen vernietigen.

 

Tempel (1 seizoen)

Een verpleger en voormalige bokser moeten zichzelf en zijn familie beschermen tegen kwade krachten die zijn wijk proberen om te vormen tot een wijk voor rijke mensen.

Naar welke films en series ga jij kijken?

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Lies oktober 23, 2017 at 21:59

    De nieuwe aflevering van Riverdale ben ik wel heel benieuwd naar! Ik ben pas vorige maand in het eerste seizoen begonnen, maar nu inmiddels al helemaal bij haha.

  • Leave a Reply