Netflix

Nieuw op Netflix: week 42

Een nieuwe week en dat betekent: nieuwe films en series op Netflix! Kijk je mee welke titels Netflix heeft toegevoegd in week 42?

Nieuwe titels op Netflix


Silver Linings Playbook

Silver Linnings Playbook is een romantische comedy met Bradley Cooper en beschrijft perioden in het leven die gelukkig een keerzijde hebben.


Eli

Een 11-jarige jongen met een slopende ziekte gaat met zijn wanhopige ouders naar een afgelegen kliniek en laat zich opnemen om een experimentele behandeling te ondergaan.


The Laundromat

Wanneer een weduwe wordt opgelicht en haar verzekeringsgeld verliest, leidt haar zoektocht naar twee sluwe advocaten in Panama die geld voor de superrijken verbergen.


Eighth Grade

Ondanks haar sociale isolement en angst voor de middelbare school moet een verlegen scholiere optimistisch haar laatste schoolweek in de middenbouw zien door te komen.


Living with yourself (1 seizoen)

Miles heeft een burn-out en ondergaat een vreemde procedure in een spa. Als hij wakker wordt, merkt hij dat hij is vervangen door een betere versie van zichzelf.


Toon (2 seizoenen)

De sociaal onhandige componist van reclamemuziek Toon moet zijn weg vinden in de vreselijke showbizzwereld als hij opeens beroemd wordt doordat een filmpje viral gaat.


Molly’s Game

Voormalig Olympiër Molly Bloom organiseert poker met hoge inzet voor beroemdheden, maar door haar vorstelijke levensstijl verdwijnt ze bijna achter de tralies.


Upstarts

Drie afgestudeerden beginnen een start-up in de hoop goed te doen terwijl ze miljoenen verdienen. Maar als het bedrijf groeit, komt hun vriendschap onder druk te staan.


Andes Mágicos (seizoen 1)
Deze sublieme documentaire volgt vijf personages die een diepe verbintenis delen met de machtige bergen van Zuid-Amerika, van Argentinië tot Colombia.

Welke films of series ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply