Netflix

Nieuw op Netflix: week 42


30 nieuwe films, series en afleveringen werden er toegevoegd afgelopen week. Welke je écht niet moet missen? Deze!

Daredevil (seizoen 3)

Matt Murdock, die als kind blind werd, strijdt overdag als advocaat en ’s nachts als superheld Daredevil tegen de onrechtvaardigheid in Hell’s Kitchen, New York.

Making a Murderer (seizoen 2)

Gefilmd over een periode van meer dan tien jaar, volgt deze reallife-thriller een man die is vrijgesproken, maar tegelijk ook wordt verdacht van een nieuw misdrijf. In het tweede deel van Making a Murderer heeft de succesvolle advocate Kathleen Zellner aangeboden om de zaak van Steven op zich te nemen. Na Brendans veroordeling vechten zijn advocaten in de rechtbank voor zijn vrijlating.

Wanderlust

Een therapeute en haar man besluiten om met anderen te gaan daten omdat het niet lukt om hun ingeslapen seksleven na een jarenlang huwelijk nieuw leven in te blazen.

The Night Comes For Us

Ito (Joe Taslim), een afperser, keert terug naar zijn lokale misdaadfamilie in Jakarta na een gevaarlijke opdracht in het buitenland. Hij werkte daar enige tijd voor beruchte Zuid-Aziatische bendes. Hij raakt nu verwikkeld in een wereld van verraad en chaos als de Triade een bloedige campagne van territoriale expansie begint.

Best. Worst. Weekend. Ever. (seizoen 1)

Een stel bevriende tieners plant een onvergetelijk uitje naar Comic-Con om een idool te ontmoeten, maar raakt verwikkeld in allerlei hilarische en gênante situaties.

Miss Representation

Miss Representation onderzoekt de lage vertegenwoordiging van vrouwen in belangrijke en machtige posities in de Verenigde Staten. Tevens behandelt zij het door de media onder- en verkeerd belichte beeld van wat het betekent om een machtige en invloedrijke vrouw te zijn in de 21ste eeuw.

Django Unchained

Jackson, Mississippi. Het is de 19de eeuw en slavenhandel is volop aan de gang in Amerika. Twee geliefden, Django en Broomhilda, worden onder deze gruwelijke omstandigheden uit elkaar gedreven en verkocht aan verschillende eigenaren. Terwijl Broomhilda haar nieuwe situatie leefbaar probeert te maken wordt Django ondertussen bevrijd door een eigenaardige premiejager, genaamd Dr. King Schultz. Deze ziet wel potentie in Django en besluit hem onder zijn vleugels te nemen en hem de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Samen gaan ze op zoek naar Broomhilda.

Sanju

Maar weinig levens zijn zo dramatisch en raadselachtig als dat van acteur Sanjay Dutt. Van duizelingwekkende hoogtepunten tot gitzwarte dieptepunten: adoratie van diehard fans, verslavingen, de onderwereld, gevangenisstraffen, verlies van dierbaren en de speculatie over zijn vermoedelijk terroristische activiteiten. ‘Sanju’ is een onderzoek over de strijd van één man tegen zijn eigen wilde zelf en de externe krachten die hem proberen te verpletteren. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Brave

Merida is een gepassioneerde dame met koninklijke ouders, die niets liever wil dan een geweldige boogschutter worden. Wanneer Merida tijdens een meningverschil met haar moeder een roekeloze beslissing neemt, brengt ze het koninkrijk van haar vader en het leven van haar moeder in groot gevaar. Merida doet er alles aan om dit alles terug te draaien en krijgt daarbij te maken met onvoorspelbare natuurkrachten, magie en een duistere, eeuwenoude vloek…

Welke ga jij kijken?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply